Milan St. Protić o snimku koji kruži mrežama: Da sam na mestu Marijana Rističevića, ja bih u zemlju propao

Ostavite komentar


  1. I demokrate su kraduckale. Da li je gos. Protića sramota zbog toga? Da li ćemo i demokratama da oduzimamo preduzeća, vile, njive i livade, luksuzna kola i satove, brendiranu garderobu. Šta o tome misli gos. Protić? Da li sam bila dovoljno elokventna?

  2. Nema tih upucenih reci zbog kojih bi se Risticevic zacrveneo. U sklopu njegove licnosti ne postoji boja za stid, sramotu, bruku i nistavilo.

  3. ovo je jako, mislim na ovu gospodju i njenu akciju, reči, ton… može da izraste u heroinu, simbol otpora.

  4. Добро припремљено, добро увежбано и режирано. Свака част за снимак. А што се тиче крађе, па то је тако још од Слобе, а вероватно и пре, а тек кад су дошли петооктобарски ослободиоци па до данас, ихај! Чудо је да нешто још постоји а да није мазнуто.

  5. Demokrate nisu kraduckale, nego su krale, i to debelo! I ovi isto, i svi koji dodju na vlast! Tako da mi je svejedno ko je na vlasti i zato 20 godina ne glasam niti ću glasati za bilo koga!

  6. Za Smorke,zasto ih onda niste pohapsili,evo 12 godina na vlasti i samo Miskovic u zatvoru i to kako se ispostavilo nije kriv,sad mu jos placamo odstetu.Zato oslobodjeni,Subotic,zelena salata Karic…

  7. Bravo za junakinju, govori mi iz srca, da nas skupi 200 000 takvih pred skupštinom pao bi ovaj pljačkaški režim.

  8. „Smorke“ pametno zboris. Da si recita,jesi. Ne bih nista dodala,bilo bi visak. Mada od viska demokrate nije bolela glava a ne boli ni napredne.

  9. Moram da odgovorim Smorketu,da i demokrate su kraduckale,ali ovi sto su sada na vlasti nemaju nikakvu meru,samo kradi, kradi,kradi.

  10. Marjan Rističević je čovek sa obrazom kao đon tako da njega to ne dodiruje.

  11. Posle onoga što je preživeo u „Farmi“, ovo je za njega boza i limunada. Pa skupština je ionako cirkus. Tamo nema više od 59 normalnih ljudi!?

  12. Protic krao nije, lako za proveriti, samo pogledajte koliko ima i kako zivi. Kazete zuti krali? Neki sigurno jesu, tacno, pisalo se o tome dosta. Gde su sad ti zuti? Preleteli, pun ih je SNS.

  13. Da li je narodna vlast nakon Drugog svetskog rata slučajno nacionalizovala otetu imovinu radikalsko-naprednjačkih tajkuna iz doba kraljevine Srbije , kraljevine SHS i kraljevine YU ?
    Naravno, bilo je tu i grešaka ali u jednom malom delu.
    Danas je raspoloženje naroda identično ali narod nije na vlasti nego razni muselimi na čelu sa vrhovnim muselimom.
    Čitajte narode rodoljubivu poeziju tamo sve piše jer se već dešavalo ono što se sada dešava, posebno čitajte Đuru Jakšića…“mi braća nesmo, mi Srbi nesmo ili vi neste Nemanjin soj…“. G. Protić, kao istoričar, bi trebao znati uzroke takvog mentaliteta dela našeg naroda, za razliku od onog drugog dela. ne treba tu previše pameti da bi se suština našeg problema razumela (čitajte i 23. knjigu tima Jovana Cvijića napisanu pre 100 godina).

  14. Kakav Protic isti kao i ovi nasa tragedija!Nama trebaju MORALNI LJUDI!Ali gde ih naci!!

  15. Zena ce nastradati ako je Marijan bude tuzio i ookrenuo svoje veze u policiji, tuzilastvu, sudu…a tada joj niko nece pomoci. Svi ce je zaboraviti. To je Srbija, svako cudo tri dana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.