Milan Veruović: Ceo 12. mart je falsifikat

Ostavite komentar


  1. Djindjic je bio intelegentan pametan i skolovan i prozapadan sa njim bi Srbija bila do sada u EU❕

  2. Nesporna istina je vezana za treci metak. Bez trunke odgovotnosti i ljudske savasti instruisani, lakoverni drzavni sluzbenici su tvrdili da treci metak ne postoji.
    Politicari koji su 5. Oktobar odlicno unovcili, zalili i hvalili Djindjica posle smrti zapravo su bili medjusobno u uverenju da Djindjic nije veliki covek. Najodaniji i najiskreniji prijatelj Djindjica je bio Zoran Zivkovic.
    Veruovic je pretrpeo veliku muku ali je njegov zivotni put – pravi put. Taj dogadjaj je trasirao njegovu ljudsku misiju koju sada oporavljen i ozdravljen treba nastaviti sa istomisljenicima koji su preziveli sve muke dok su najveci medju njima nazalost pokojni. Doci ce nasi iz dijaspore da pomognu u promenama.
    Kao sto su pripadnici Zemunskog klana radili za drzavu ( neke politicare na vlasti ) pa su glavne vodje ubijene da ne progovore tako su pripadnici Bjelivukove grupe radili za drzavu, tacnije neke politicke mocnike SNS-a
    Mozda im je spas sto su u zatvoru pa ce imati prilike da se na sudu izvedu dokazi u vezi fotosopiranja njihovih fotografija na kojima ih je necija mrznja naparvila da izgledaju kao monstrumi koji su zastrasili javnost. Videlo se da normalno izgledaju kada su uhapseni ! Potrebna je prava istina o ubistvima i naruciocima. Kada vec optuzenima ne gine zatvorska kazna neka kazu istinu zbog svoje savesti i javnog interesa. Gradjani se lazu i mazu u ovoj drzavi po svim osnovama vec decenijama. Doslo je vreme za sve istine sa kojima ocigledno mnogi nisu upoznati. Svi smo mi prevareni i opljackani u spekulacijama politicko -tajkunskih manipulatora.
    Djuka prepametni, glavni SNS- ovac koji je pod stare dane polozio pravosudni ispit bakljario je sa uhapsenima po beogradskim krovovima preko noci a danju bio ekspert za sudstvo i tuzilastvo !? Namestili mu pocasti njegovi udbasi. Sada Djuka brani drzavne sluzbenike koji se dive Vucicu dok glavnoptuzeni iz Jovanjice nije ukapirao zbog cega je uhapsen kada je radio za drzavu ? Drzavu koja mu je podmetnula laznu legitimmaciju ali i hapsenje.
    Advokstska mafija je pored politicke i tajkunske najjaca u zemlji.
    Bitno je da optuzeni imaju advokate koji su strucni, samostalni i imaju jak eticki kodeks. Advokati koji ce kroz ova sudjenja dokazati kako politicki mocnici daju mangupima zeleno svetlo za sve nedozvoljene trgovine u kojima se zaradjuje ekstra profit. Da se javno objave imena onih politicara i drzavnih sluzbenika koji su primali skupocene poklone : zemljista, stanove, kuce sagradjene po zeljenom projektu, automobile, omiljeni kes i smrkali besplatno kokain. Vulin koji je “ sadio “ paradajz u Jovanjici i Babic koji voli Brione su izgleda glavni bossovi koji se sprdaju sa pravnim drzavom.
    To sto je Vulin ministar policije jasno govori sve o Vucicu cije prenemaganje i prazna retorika gledaocima postaje nepodnosljiva.
    Da ima rezona predsednik bi prikocio. Ceo prethodni dan usta nije zatvorio u parlamentu sto njegovom doktoru nalaze da mu se mora pojacati terapija kako bi se gradjani spasili napasti. Nece predsedniku, ekspertu za sve i svasta biti dobro kada narod progleda pa eksplodira i umrezen preko intetneta krene u obilaske politickih kulova na njihove dedinjske adrese – po rezdencijama i to od Tome pa dalje…Sve one nesposobne, korumpirane, politicke gromade na grbaci budzeta ce trcati i bezati sa dedinjskih brezuljaka koliko ih noge nose. Naricito narod voli one kojima su funkcije istekle a rezidencije sa mesecno redovno placenim troskovima ostale na uzivanje. Svakako se mesta u istraznim zatvorima moraju osloboditi za ovu politicku elitu. Pustiti iz zatvora male zverke: dzeparose i lekare koji su primili 200 evra mita…i pohapsiti velike zveri koje su ovu drzavu i drustvo bacili u agoniju prezaduzenosti.
    Ceremonija sa sejkom javno prenosena u vezi zajma ( kobojagi povoljnog kao poklon ) da “ se vlasi me dosete “ predstavljaju ustvari izvore iz srpskih pare koje su sa Larnake na kraju devedesetih ( 1998. godina kljucna ) prebacene u Bejrut i arapski svet. Prica o pljackama para Borke Vucic i Slobodana Milosevica je izmisljena jer preostale kiparske pare su prebacene u arapski svet sto odlicno Dinkic zna. Upravo on je prvi otvorio arapsku kompaniju a posle su ih nasi politicari otvarali po potrebi redom kao nekada na Kipru u uslovima sankcija UN- a prema Srbiji.
    Poznato je da je u arapskom svetu greh lihvarenje pa se postavljaju dva pitanja : 1. ako su u pitanju srpske pare iznete iz zemlje u vreme sankcija potekle sa off shore racuna – kome drzava Srbija placa kamatu ?
    2. Kada se zna da arapski svet pozajmljuje svoje pare bez kamate jer je lihvarenje zabranjeno kome drzava Srbija placa kamatu ?
    Mozda Sinisi Malom i ekipi maloj ali odabranoj kojoj je odzvonilo ali ona to jos nije osvestila i radi isto kao i pre.
    Po navici.

  3. Zar Veruović treba (ponovo i ponovo) da nas pidseća koje smo budale kad’ „ovo“ sebi dopuštamo ???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.