Već u drugom kolu Serije A sastaće se najljući gradski rivali, Milan i Inter. „Roso-neri“ i „nero-azuri“ ukrstiće koplja 173. put. U dosadašnjim duelima četiri pobede više ostvario je Inter (62:58). Dok u taboru Milana najavljuju atraktivnu i ofanzivnu igru protiv gradskog rivala, trener Intera Žoze Murinjo odlučio je da sakrije od javnosti adute koje sprema za veliki meč.

– Igramo protiv rivala sličnog kvaliteta kao što smo mi. Poslednje pojačanje, Vesli Snajder, doneće dodatni kvalitet našoj ekipi. Sezona tek počinje i siguran sam da možemo da popravimo kiks iz prvog kola u kojem nismo osvojili tri boda protiv Barija – rekao je Murinjo, od kojeg su ovaj put izostale, za njega uobičajene, kontroverzne izjave.

Dirigent igre Milana, Ronaldinjo, naglasio je da njegov tim interesuje samo pobeda:

– Sve oči biće uprte u mene i Pata. Od nas se očekuje da rešimo meč. Možda na kraju čovek odluke i bude i neko od nas, a možda zbog toga što će svi motriti na nas upravo neki drugi igrač reši utakmicu. U svakom slučaju, znam da ćemo ofanzivno ući u meč što mi kao igraču odgovara da dođem do izražaja – naglasio je Brazilac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari