Milena Ivanović: Ubeđena sam da će suđenje trajati dugo

Ostavite komentar


  1. Ova zena je, prvo, prosla arnautski pakao. To sto su joj oni ucinili, znaju i svesni su tog uzasa, samo oni koji su ziveli u tom „bermudskom trouglu“. Potom je bila izlozena strahovitim napadima, spekulacijama i intrigama, kreiranim od strane srpske moralne i duhovne gologuzije, udruzene sa domacim izdajnicima i petokolonasima, koji su izmisljajuci razne teorije, prosto, seirili nad njenom nesrecom. Protiv nje je istupila i srpska opozicija jer je odbila da za smrt svoga muza okrivi drzavni vrh Srbije. Ona je prosla „toplog zeca“ koji su joj, bez ikakvih skrupula, organizovali njeni sunarodnici. A sva ta galama, sve te teorije i sva ta buka i medjuoptuzivanje imali su samo jedan cilj: DA SE ISTINA I KRIVCI ZA UBISTVO OLIVERA IVANOVICA NIKADA NE PRONADJU. Da se pokojni Oliver Ivanovic sada digne iz groba, i da kaze sta se desilo, kao i da imenuje zlocince, polovina Srba ne bi verovala u to. Neki bi govorili da je u strahu od Vucica a drugi da je potplacen da laze. Setimo se onih prvih istrcavanja „pred rudu“ koje su iznosili pojedinci zaslepljeni svojom stranackom ili ideoloskom netrpeljivoscu. Setimo se one gospodje Bozovic, koja je sutradan, na konferenciji za stampu, postavljala takva pitanja na osnovu kojhi je bespogovorno i otvoreno, krivac za ovaj zlocin, smesten u najvisim drzavnim organima. Albanci, cak, nisu morali nesto ni da se trude. Kao i uvek cekaju da iskoriste srpsku glupost, infantilnost, zlobu, pakost i medjusobnu mrznju. Oni znaju ko su ubice i siguran sam da ce ih dobro kriti, kao sto cine sa svima onima koji su cinili najzverskije zlocine protiv Srba a danas su heroji i uvazene licnosti. Kao neko ko je proveo odredjeni deo zivota na Kosovu i Metohiji, apsolutno sam siguran da je Oliveru Ivanovicu, kao jednoj stamenoj, stabilnoj i postovanoj licnosti, koja je odbila da napusti KiM i posle robije od 4 godine, sto je bilo poslednje upozorenje, presudila albanska „sekira“. Takodje sam siguran da ubice nikada nece biti pronadjene ali, ne zahvaljujuci velikoj albanskoj pameti vec, velikoj srpskoj gluposti.

      1. Odusevljen sam Vasim promisljenim komentarom. Blago majci koja Vas je rodila i drzavi na cijoj grbaci zivite. Kada bi se ljudi radjali sa kolicinom sive mase, kojom Vi raspolazete, svi bi zavrsavali u carstvu nebeskom.

      1. Eh, bas me nasmejaste. Ne znam da li Vam je neko rekao da ste jako duhoviti. Cini mi se da sa Acom lezete i sa njim se budite. Pokusajte da promenite partnera, mozda Vam nesto sine u glavi.

    1. Zoki druže…
      Ti toliko znaš da će te ukrasti neka Služba..
      Ajde bedo ne glupiraj se, ovi su toliko providni da ta tvoja tirada izgleda smešno..
      Mi smo budale a ti nas prosvetli.
      Sram da te je.

      1. Gospodine Zamlatine, niko Vama nije kriv sto Vam pisanje ide tesko. Verovatno ste jedan od onih koji su cesto propustali casove u osnovnoj skoli i mrzeli da citaju „debele: knjige? Svaka recenica duza od one koju ste uspeli da izgovorite predstavlja pravu moru za Vas misaoni potencijal.

  2. Otkad to udovice ubijenih vode istragu o ubistvu svojih muževa?! Šta to kvalifikuje gospođu sa dubokim dekolteim da javno iznosi zaključke i tvrdnje o tome ko je potencijalni ubica, a ko nipošto ne može biti kriv? Kakav je ovo intervju i kome i čemu služi?!

  3. Tek sad vidim kakvi umovi su ovi antibotovi. Bolesni je preslaba reč. Pitam administratore šta oni rade.

  4. Ivanović nije njeno prezime, osim ako ga nije promenila posle smrti Olivera Ivanovića. Nije u redu da je tako predstavljate. Oliver je bio u prilici da se venča sa njom i tada je mogla da promeni prezime sa kojim se rodila.
    Pošto se on nije njom venčao nije u redu da to rade mediji posle njegove smrti.

    1. Najvaznije od svega da je Oliver neizmerno voleo,a ona mu uzvratila iskrenom ljubavlju i pokazala da je Majka Hrabrosti,svaka joj cast za sve sto je uciila za zivota za svog supruga,a gde ste vi botovi bili

  5. Dotična dama nije Oliverova žena već ljubavnica da neupotrebim adekvatniji naziv.
    Odmah nakon ubistva izjavila je kako zna ko su ubice što joj verujem ali je odmah pod nečijim pritiskom promenila priču i počela da pljuje po opoziciji i Oliverovim prijateljima.
    Ovakva osoba nezasluzuje uopšte medijski prostor.

  6. pa naravno. trajaće dok god su ovi na vlasti iz prostog razloga što ni oni u Prištini ni ovi u BGD ne smeju da dozvole da se sazna istina.

  7. Zašto insistirate na prezimenu Ivanović kod ove persone? Ona i Oliver nikada nisu bili venčani i ona nema pravo na njegovo prezime.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.