Milenko Vasović: Vučić je izazvao poremećaj svesti velikog dela srpskog društva

Ostavite komentar


  1. Kada Vučić ode sa vlasti, biće potrebno samo dva-tri dana za osvešćivanje od zaluđivanja, ali tada ćemo biti dublje, nego sada, zaronjeni ispod granice održivog duga prema inostranstvu.

  2. Biće posla za psihijatre.
    Narod je predugo imao em slepog, em sumanutog Vođu.(Domanović).

  3. Stalno se previđa da je Hitler vojsci građanima delio tabete droge. I mogao je da radi šta hoće. I nama je oskar podelio tone „vitamina“. A i izgradio najveću plantažu u Evropi za proizvodnju marihuane. Sada od nje proizvodi ono što najviše volimo – „rakiju“.

  4. Niko nikad nije bolje dao analizu stanja svesti i inteligencije srpskog naroda.Naklon do poda autoru.

  5. „kolektivni poremećaj svesti“. Gospodine Vasovicu, ko je poremetio tvoju pamet? Kako mozes da degradiras i ponizavas Srpkski narod, kojeg si ti deo?

  6. Genijalni manipulator je izgradio savršenu mašinu za držanje odlučujuće većine graða na Srbije u indukovanoj komi. Sve kontroliše savršeno, tako da je izlaz u tome, ko će prvi da povuče.
    Nema drugog izlaza iz ovog ludila.

  7. Izvanredna analiza. Nažalost, nedostupna onima kojima je najpotrebnija. Stavljam je na svoj fejsbuk nalog, u nadi da će je pročitati i neki od onih koji su žrtve mentalnog nasilja, te da će im sinuti u glavi da ih prevode žedne preko vode.

  8. Autor je zaboravio dve važne činjenice, a to je nestanak opozicije kao nikada u istoriji. Narod je pokušao da se iz svega ovoga izvuče, a onda se pojave oni, sledi šetnja, šetnja,…. I tako godinama, dok se na kraju iscrpi i i zadnji ji atom snage, tada sledi komanda:“idite kući“! O Crkvi nemam ni reči ni komentar, samo da je pomenem.

  9. Gospodin novinar ušao u moju glavu i jasnim rečima opisao šta mislim već duže vreme. Kao da smo deo nekog eksperimenta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.