Milić: Hitno obustaviti bušenja u blizini izvorišta „Studena“, građani Niša traže razjašnjenje

Ostavite komentar


  1. Ne samo Dr. Milic da ovopokrece, ovde se postavlja vazno pitanje, „koja je to tako pametna glava“ resila sa malo mozga da dozvoli takve busotine u zastocenom parku prirpde Stara planina, a pogotovu sto ugrozava glavni izvor vode za pice za grad Nis i usputna naselja.

Ostavite komentar


Društvo

"I šta sad kažete kvazi stručnjaci i propali političari?": Dačić reagovao na "zlonamerna tumačenja" o izmenama krivičnog zakonodavstva 10

„I šta sad kažete kvazi stručnjaci i propali političari?“: Dačić reagovao na „zlonamerna tumačenja“ o izmenama krivičnog zakonodavstva

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, povodom zlonamernih i lažnih tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, da je više puta ukazivao na licemernost domaćih i stranih političara, koji u svemu traže razlog za napad na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.