Milićević (SPS): Otvorena pitanja i dileme o odlučivanju o doktoratu Malog

Ostavite komentar


  1. Ako se treba uvuci radikalima dublje – u redu. Ipak. Ako je i od propalih politicara sa ruzom mnogo je. Podrzite folkera Dacica, u tome ste najbolji, koferasi jedni. Uzgred: da li vam je istorijski poljubac sa Tadicem sladji od lizanja pozadine AV -a, zvanog brze, bolje jace? Napredno!

    1. @Gledalac, Milićević mora ovako! Alo, mora, inače, u kojoj drugoj kombinaciji bi Ivica Dačić koji ne zna dve reči engleskog jezika, bio ministar inostranih poslova. To u Kraljevini Srbiji ili SR Srbiji, nikada bilo nije.

  2. Ti Milicevicu jos nisi oporavio od udesa i udarca u glavu. Idi bre u neki stacionar dok ti sve ne legne na svoje mesto.

  3. Treba preispitati diplomu i ovog branitelja plagijata.. I on je zavrsio mega sega fakultet. Niko ne spori Sinisino akademsko obrazovanje do spornog doktorata. Tim pre se cudim sta mu je trebalo da prepisuje i da necasnim radnjama pokusa da dodje do doktorata.

  4. Niko Malom i ne osporava fakultetsku diplomu niti njegovu znanje. Ovde se osporava disertacija koju je prikazao kao svoj rad a u stvari je dobar deo tog „rada“ prepisan. Strucne reference koje pominjete nisu merodavne da neko ima zvanje doktora nauka. Ocigledno da i Milicevic ne razume materiju kad moze da tvrdi da Sinisa,i pored dokazanog plagijata tj. kradje tudje intelektualne svojine, treba da ostane doktor nauka. Sa takvim individuama Srbija ne moze da krene ni korak prema EU. Danas nam se smeje pola sveta jer ovu vest mozete procitati u New York Timesu Blumbergu Wall Street Jurnalu i mnogim drugim novinama sirom planete. Kako ce na njega da gledaju u svetu kad znaju da je plagijator. Vasa odbrana ne odbranjivog ne pije vodu. Sledeci je ministar policije sa diplomom iz Sava centra.

  5. A šta je sa doktoratom ministra Stefanovića? Ako Malijev doktorat ruši principe etike Stefanovićev je ,ruganje zdravom razumu’. Doktorirao čovek u Sava Centru.

  6. O čemu ovaj priča?Mali je radio doktorat na zadatu temu,konstatovano je da je u tom „radu“ koristio i prisvajao(nedozvoljeno) tuđe radove bez navođenja izvora podataka.Nije reč o njegovom opštem znanju,radu i zaslugama(partijskim) već o konkrednom delu.Očigledno je da je SPS ozbiljno svatio pretnje Vučića da mora da ih brani kada ih neko napada.

  7. Milićeviću sram te bilo.Uzmi bre i pročitaj komentare Prof.Karapandže na ovaj plagijat.Ako ti i tad nije jasno da je plagijat daj ostavku u Parlamentu za tebe je to onda komplikovan posao..

    1. Da Karapanza svetska velicina u ekonomiji,.Kada mu nije prosla trgovina sa drzavom skupio je grupu istomisljenika koja je politicki ostrascena da prica o strucnosti Malog. Pa nece vam vise poci za rukom da cerupate drzavu postenjacine.

  8. Majstore, da je normalna država istog momenta bi pala vlada a ne da ti komentarišeš ko je u pravu

  9. Jadan si ti i tvoja partija. Vucic nalozio da kako znate i umete da branita prevaranta Sinisu Malog. Moze se zakljuviti da si ti i SPS gori od svih koji ucestvuhu u vlasti.

  10. evo sta je kretenizam. O stvarima koje se ticu uiverziteta kritikuje polupismeni poslanik. Evo za njega jedno vrlo tesko pitanje,sta se dobija kada se upare on i risticevic mala pomoc odgovor pocinje sa slovom d( dve budale).

  11. Ima jedna izreka i ona glasi ovako: Bolje je ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaki sumnju

  12. Gospodin reče : „neko sa takvim stručnim referencama kakve ima Siniša Mali“ ???? Koje su to reference?! Trgovina apartmanima u Bugarskoj, rušenje u Sava Mali, firme na egzotičnim ostrvima, a ima toga još puno!!!!???

  13. Još si ti Milićeviću zelen, i ne jede se sve što leti.
    Siniša Mali radi u interesu mafije , gde vi kao stranka pripadata .Odlično je ispekao zanat.U planu budžeta je ztavio 200 mil. evra za kazne i penale, on odobrava, on određuje kome da se plate penali. Sukob interesa.
    Ugovore potpišete u dogovoru…
    Znači ako ne isporučite oružje po ugovoru , plaćate penale
    ako ne isporučie gas po ugovoru plaćate penale,
    ako ne isporučite naftu i struju po ugovoru, plaćate penali, zato takve ugovore proglašavate tajne.
    To je danas vladajuća bagra…i zaveži , ne javljaj se više

  14. ja bi proverio i diplomu ovog gospodina. i kod njega se vidi odsustvo rečnika koji se očekuje kod jenog akademskog građanina. Ista priča kao Mali, Stefanović i Šapić šatro doktori nauka a pričaju malo učtivije od kočijaša.

  15. Milicevicu/SPS ocigledno nije jasno da, iako je poslanik, nema blage veze sa doktorskim disertacijama pa prema tome nema sta ni da komentarise! Najvise volim ljude koji kazu da doduse ne zele da komentarisu pa opet komentarisu! Politika nema sta da trazi u BU koji je visokonaucna ustanova sa najduzim trajanjem u nasoj zemlji a da bi kojekakvi sa strane mudrovali!

  16. Stice se utisak da jedan deo vladajuce klase osporava odluku Univerziteta in profesionalne kompetencije profesora koji su doneli Odluku da je navedeni doktorat plagiran!

  17. Bivsi Dr Sinisa Mali u narodu poznat kao Plagi 24, kaze da on to nije uradio. Verujem mu da nije, doktorat mu je uradio neko drugi za pare ali se ispostavilo da mu je isporucio fuseraj!

  18. Nije mi jasno odakle tolika potreba za doktoratima. Kao da smo izašli iz Nušićevog komada. Da li se neko setio da unajmi drugog da doktorira umesto njega ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.