Miličković (MUP): U Medveđi tokom izbora samo jedno vozilo bez tablica, ali sa probnim oznakama

Ostavite komentar


  1. Kada neko ne govori istinu a toga nije svestan, kaže se da govori neistinu. Za onoga ko svesno to čini, kaže se da laže i takav se naziva lažovom.
    Milići je i inače poznat po tome da svesno govori neistinu znajući da to što priča nema veze sa istinom, a to je i ovog puta učinio.
    Da li je Milićković, kao i njegov šef, lažov ili ne, produžiće sami čitaoci.

    1. Pa to je krkalovićka samo se malo zamaskirala! Još je živa nije odapela iz mupeta.

  2. Dobro mu odelo…vidi se da je kvalitetno…je l’ to policija dobila neko znacajnije povecanje plata?

  3. Ajde da ti poverujemo, nego objasni nam malo bliže kako se vozila za potrebe MUP-a nabavljaju bez tendera, uprkos još uvek važećem Zakonu o javnim nabavkama, i to po pravilu od istog dobavljača, čime se pomaže razvoj autoindustrije Češke Republike. I vratite nam Krkalovićku, ona bi u ovo bezlično saopštenje unela više emocija…

  4. Bravo AV policijo! Znači sve je u redu, sve je regularno, sve je po zakonu. Ja vam se divim.

  5. glup kao i ostali. propisno sakrio probne tablice u gepeku. ajde ne glumataj. takve sve nesposobnjakovice treba posmenjivati ako neko zeli da ovo bude drzava.

Ostavite komentar


Društvo

Za ovu krv krivim Vesića i Šapića 7

Za ovu krv krivim Vesića i Šapića

Teško da neko danas u Srbiji nije ili ne zna nekog ko je alergičan na ambroziju. Sveprisutni alergen koji se tek zahukvata, rapidno izaziva alergijske reakcije na sve većem broju ljudi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.