Od heroja do člana SNS: Ko je Milika Ašanin, smenjeni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srbije

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Pa čovek je skoro u penziji. Ako se on ne buni sto je smenjen (a zar je malo 10 godina bio direktor) što se bunite vi, ne razumem.

  2. Kažete izgubio je ugled koji je imao kad je pristupio SNS?!!! A da je pristupio SSP bio bi junak,čovek od stava i ugleda itd…… Zar smo dotle stigli ,,objektivni,, novinari Danas da Vi odlučujeti i sramno pišete ko je izgubio ugled zbog političkih stavova?!!!Stručnos je nebitna. Stidite se pisane reči.

  3. Da nije mozda trebao da se uclani u SSP ili DS. Sto tada bi ostao junak, koje ste vi gluposti napisali iz Danad-a

  4. Ministar zdravlja zna se ko je on je smenio Asanina a tacno je da Loncar mrzi Crnogorce pa ga sad zapalo on nije za ministra .

  5. Vrlo ruzne kritike za nekoga ko je bio na celu Urgentnog centra i casno i posteno radio svoj posao.Znanje i diplomu lekara mu niko nemoze oduzeti,a cast i ugled je stekao svojim radom i znanjem.Kamo srece da su svi lekari kao on,ne bismo pare trosili u privatnim klinikama.Sve pohvale za ovakvog doktora.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.