Uprava Fudbalskog kluba Partizan smenila je dosadašnjeg trenera Aleksandra Stanojevića i na njegovo mesto postavila bivšeg šefa stručnog štaba Vojvodine Zorana Milinkovića. Ova odluka će biti verifikovana danas na sednici Upravnog odbora čiji je početak zakazan za 9.00 na stadionu u Humskoj.


„Bura“ je među crno-bele počela da duva u nedelju kada je predsednik kluba Dragan Đurić indirektno najavio smenu prvog trenera, a nastavljena je dan kasnije kada je Stanojević nastavio oštru polemiku. Milinković je jedan kratak period na početku igračke karijere proveo u Partizanu, ali nije ostavio dublji trag. Od dolaska Đurića na čelo kluba 23. jula 2008. smenjeni su Slaviša Jokanović, Goran Stevanović i sada Stanojević. Neizvesno je ko će danas povesti ekipu na Sardiniju gde je za sutra zakazan prijateljski meč protiv Kaljarija (20.45).

Ostavka Krstajića

Nezadovoljan potezom uprave da upražnjeno mesto trenera posle ostavke Stanojeviću „popuni“ Milinkovićem, sportski direktor crno-belih Mladen Krstajić podneo je ostavku na svoju funkciju. Krstajić je najavio da će na današnjoj sednici Upravnog odbora „reći sve što ima da kaže“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari