Milioneri i siromašni glumci u istom košu

I pojedini estradni radnici dobili 90.000 dinara pomoći

Ostavite komentar


  1. Hitno im pomozite udarila glad a svi su kupovali hranu za siromasne kao Dzej.Zasluzili i zaduzili nas.Ko ima dace mu se ko nema izece mu se.

  2. Srbija je rijaliti farma. A coban vuk…. Zivimo u naj ludjem scenariu domaceg filma koji se prenosi iz min u min. Ne da smo majstori za tragi-komediju… nego smo tvorci zivog apsurda. Ako se ponovi potop… mi smo krivi.

  3. pa, za razliku od državi mrskih frilensera ovi umetnici su državi uplatili deo od svakog šatora, vašara, kafane i, naročito, od svakog gostovanja po beloevropskim diskotekama .

  4. Ivan Gavrilović dobio pomoć? Šta je on zadužio ovo društvo i kad je taj nesrećnik uopšte imao zadnji nastup?
    Koja smo mi seljadija…

  5. Cela estrada i estradni radnici(ne oni koji sami sebe proglašavaju estradom,ili starlete,kleberke,poslovna pratnja…..) imaju dvojna državljanstva,ostvaruju prihod u Austriji,Nemaćkoj,Italiji,Švajcarskoj,Americi,Australiji…,tamo plaćaju i porez,socijalno i penziono osiguranje,kada ne rade od tih država dobijaju socijalnu pomoć(koja je za naše uslove ogrmna),žive ovde u svojim zamkovima i hvale se „jelkama do plafona“.Nekima je potrebno 3,000 eura da prežive,nekima i deset je malo(imaju po tri i više stanova koje izdaju i ostvaruju prihod),neki imaju jahte,skupe automobije(starleta vozi auto od 150.000 eura?).Kako sada pronaći kome pomoć treba,a kome ne?Ili će bajerina,pesnikinja,književniča,glumac,slikar,….ostati bez pomoći?

  6. Ivan Gavrilovic umetnik!!!!???? Nikom nije trebalo dati ni corav dinar. Imaju imovinu vrednu stotine hiljada evra, porez ne placaju, hvale se, kako zive u raskosi. Taj novac je trebalo dati onima koji primaju socijalnu pomoc i penzionerima, sa minimalnim penzijama.

  7. Sve ova banana država prepoznaje samo radnike koje je zatvorila u izolaciju ne prepoznaje i smestila ih na biro za zapošljavanje. Njima ni dinar pomoci. Ali tih ima na stotine hiljada i oni će dati glavnu reč o bahatom režimu.

    1. Zato ja za ovu nazovi državu ne bih mrdnuo ni malim prstom. Dobro je Seka Sablić rekla: „Država i domovina nije tamo gde su sarme i ajvar, već gde mi je dobro“.

  8. Stvarno su ti estradni umetnici ispod svakog nivoa. Treba ih pustiti da umru od gladi. Samo zauzimaju životni prostor dobrim i časnim ljudima, kao na primer poslanicima u Skupštini i drugim moralnim gromadama i divnim ljudima koji uz pregoleme muke vode najperspektivniju zemlju Evrope u neslućenu demokratiju, bogatstvo i poštovanje čitavog sveta.

Ostavite komentar


Društvo

Protest protiv Rio Tinta u Valjevu: „Ako odbranimo grad odbranićemo i državu“ 7

Protest protiv Rio Tinta u Valjevu: „Ako odbranimo grad odbranićemo i državu“

"Nema politike, ideologije zaboravite to. Moramo svi zajedno da delujemo, politika je nebinta, važna je samo ideja da odbranimo naš grad. Ako odbranimo grad odbranićemo i državu", poručio je sa skupa okupljenim građanima u Valjevu reditelj Zoran Đorđević koji živi u Brazilu. Na gradskom trgu trgu u tom gradu u toku je protest protiv Rio Tinta i iskopavanja i eksploatacije litijuma u Srbiji, ali i u valjevskom kraju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.