Milivojević: Došli smo do toga da i učenici stiču protestantski staž

Ostavite komentar


  1. I ja sam za proteste i jos vise – za to da urode plodom.
    Ali, ne mogu da ne reagujem na jezicku nebulozu upotrebljenu u ovom tekstu Da li je to bas tako profesorica Milivoijevic rekla ili ne, ali ‘protestantski staz’ se odnosi na Protestante, grupu hriscanskih crkava koje su se odvojile od katolicke crkve pocetkom sesnaestog veka: Luterani
    Ono sto se htelo reci je ‘protestni staz’.

    1. Mnogo puta je stizala moja ispravka u vezi „protestanata“ ali mom zaprepašćenju nema kraja da profesorka na Univerzitetu u Beogradu odvali takvu grešku. Gospodjo profesor, ovakvo izražavanje nije lapsus.

  2. Dok vi iz opozicije terate mak na konac i raspravljate koliko anđela može da stane na vrh igle, naprednjaci složno uklizavaju sa obe noge.

  3. Ako su deca morala da izadju na ulicu pre ministarstvo prosvete i Vladu Srbije, onda je jasno koliko je ovaj režim i politički sitemnije dobar za gradjane. Bedno da bednie ne može biti. Jednostavno naprednjaci-socijalisti i radikali su ukinuli svaku komuniikaciju i svadjaju se sami sa sobom trudeći se da što više sakriju svojih BRLJOTINA. I to ne samo verbalno već i materijalno u Institucijama: sudovima, ministarstvima tobože nezavisnim telima, svuda. Pretnja i ISPUNJENJE PRETNJE do mere ugrožavanja života nedužnih gradjana glavno je obeležje ove vlasti koju predvodi Vučić, Dačić, Nikolić, Šešelj, Vulin, Drašković… Obrukali su se u svakom pogledu i nije im više mesto u javnom poslu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.