Milivojević: Gospodo ministri kopati nećete, a proviziju ćete vraćati iz zatvora 1Foto: FoNet/Milica Vučković

Funkcioner Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević poručio je danas ministrima u Vladi Srbije da „litijum neće kopati, a da će proviziju vraćati iz zatvora“.

Dodao je da su institucije u zemlji razorene, a da „državom rukovodi kriminalna organizacija“.

Istakao je i da danas vlada ne obeležava 100 dana rada, već da se „danas navršava tačno 4397 dana kako Srbiju ka bezdanu vodi napredna mafijaška organizacija na čelu sa Aleksandrom Vučićem“.

„Svedočimo aferama koje više nisu svakodnevne, već se dešavaju na svaki sat, a po potrebi i češće, dok su uništenje i nestanak Srbije sada sasvim izvesna opasnost. Vlada Miloša Vučevića radi na daljinski upravljač čije su komande u rukama Aleksandra Vučića, lidera Rio Tinto koalicije“, istakao je Milivojević u saopštenju.

Naglasio je da svedočimo opštem političkom, ekonomskom, moralnom i socijalnim sunovratu našeg društva.

„Na sreću, glas pobunjene, domaćinske, čestite i slobodarske Srbije, rešene da okonča propast naše otadžbine sve glasnije odjekuje Srbijom. Pitanje otpora ideji uništenja Srbije kroz poguban projekat iskopavanja litijuma, postaje pitanje našeg opstanka kao države i građana koji ovde žive“, zaključio je Milivojević u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari