Milivojević: Tužno je što siromašne ljude režim Aleksandra Vučica posmatra kao hodajuće procente

Ostavite komentar


  1. Ovo su „kapilarni“ glasovi napredne mafi
    je jer im „piju“krv kroz kapilare.Jadna i uboga romska zajednica i gladna i žedna
    i željna bar malo slobode.A obećavaju im
    brda i doline.

  2. Srbi su generalno ograničen narod, da ne kažem glup narod, i predsatavljaju samo brojeve ili proviziju u banci, pošti, ambulanti.
    Prosečnom srbinu mnogo znači kada mu se obrati predsednik ili neki ministar i pozove ga da glasa za njega iako on nikakvu korist od toga nema. I dalje ostaje samo broj ili provizija a i dalje glasa iz samo sebi poznatih razloga iako od toga nema nikakve koristi i sve mu je sve gore i gore.

  3. Oblici života koji se nekontrolisano kote na teret društva treba obuzdati i zaustaviti , to je kancer , pa nećemo mi mladunce da im gajimo i hranimo , ta svorenja moraju malo da pokažu zainteresovanost i želju da evoluiraju , ako si u Beogradu ili negde u Srbiji moraš da se ponašaš i živiš „beogradski ili srpski“ , divlja zver koja ugrožava čoveka u Kinšasi bude uspavana ili preseljena u prirodno stanište, a ovde svi oblici života imaju veća prava od Srba u Srbiji pa čak i psi na ulici , ovo je postalo strašno , Srbin da na ulici sa bebom šeta i prosi na -20c’ ili na + 40c’ bi bio uhapšen a beba „prodata“ , a „ovi“ imaju prava za to , u prevozu pišu kaznu Srbinu bez karte, „ovi“ se voze gratis, za dečji dodatak Srbinu treba jedan kubik dokumenata i dva meseca a „ovim“ odmah, koliko Srba hoće i živi na selu po planinama, ova bića samo u centar grada(na selu se radi) …i niz drugih primera……ipak je ovo Srbistan….nikada se nećemo opametiti i okrenuti sebi,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.