Miljenik Moskve: Dušan Bajatović

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Mihajlovićka je nabacila titule doktora i profesora ali što se tiče i znanja i ljudskosti Bajatović je za nju DOKTOR. Očigledno je iskompleksirana zato što mu nije dorasla i samo je pokazala nedostatak kulture i inferiornosti.

    1. Ako su vam inspiratori zlocina u Bosni i kradljivci diploma prihvatljivi na samom vrhu drzave, onda nemam primedbu na to da vam je Bajatovic super. Uzivajte.

  2. Gospođa Mihajlović treba da razluči nadležnosti ministarsva (kao dela izvršne i upravne vlasti) od stvaranja uslova za funkcionisanje javnog sektora, dokle taj sektor postoji. Ne mogu se svi u svašta mešati. Ako Ministarka misli da je ,,komesar,, za deo javnog sektora (rudarstvo i energetika) to je već viđeno u komunističkom modelu upravljanja. Sto možda i ne iznenašuje, jer je Zorana to mogla naučiti od svog prvog supruga.

  3. Da Bajatović javno odgovori kako je danas skladište Banatski dvor u vlasništvu rusa, a izgradila ga Srbija. U Insajderu je direktor rus rekao da Rusi nisu ništa uložili.
    Zašto Rusi ne plaćaju adekvatnu cenu za rudnu rentu?
    Zašto građani Srbije plaćaju visoku cenu goriva na pumpama koje je iz domaće proizvodnje, kao da je uvozno….?
    Zašto u Srbiji nema tržišne ekonomije u energetici…?
    Kome se predsednik obraća kada proziva mafiju…?
    itd itd

    1. To bi trebao da vam odgovori AV. jer se on u ovoj zemlji za sve pita, on se je hvalio o gasu koji će nam stići iz Rusije. Prvo je bilo reči o Bugarskom a posle o Turskom gasovodu. Gos. predsednik je Putinov prijatelj( barem ga tako predstavlja) u Rusiju ide na preglede. Volio bih da vam ministarka objasni o onim putevima koji su ispucali a da ni jedno vozilo njima nije prošlo, o onim silnim brdima koja su se obrašavala i ko je platio njihovu sanacuju? i na kraju bih voleo da znam pošto je plaćala 1m2 stana u Londonu tj. koliko je košta to zadovoljstvo „ukupno“ Ako toliko voli zapad (engleskog anbasadora zove na slavu – to je njeno pravo) slobodno neka političku – poslovnu karijeru nastavi u Engleskoj. Bajatović zasigurno nije cvećka, lično mislim da bi ovom narodu bilo bolje i lepše bez njih oboje.

    2. 1. Zato što pod drugim uslovima ne bi ni pristali da eksploatišu naša raduna bogatstva. Kao ni bilo ko drugi
      2. Zato što se predstavlja kao uvozno.
      3. Zato što su sva energetska preduzeća državna, pa se ne takmiče međusobno.
      4. Obraća se sam sebi
      Ne pravite se naivni i blesavi. Znate vi odgovore na ova pitanja i sami.
      Srdačno vaš,

      AV

      1. Dušan Bajatović, je izvlačio mnoga preduzeća od propasti. To niko ne pominje. Zatim pišu kolika mu je plata. Tu platu je usvojila Koštunicin parlament. Nisu je menjali misleći da će nihov čovek biti na tom mestu direktora. On ne može da sebi povećava ili smanjuje platu. To radi Skupština zakonom. Ali ne piše i to da je Bajatović najveći i najhumaniji u celoj vladi i parlamentu od svih zajedno. Celu svoju platu u Srbija gasu dane bolnici za maku i dete. To se može lako proveriti. On jeste malo impulsivan i voli brze vožnje, ali to je on.

  4. Tada bih vam u kafanskoj prici rekao da se prica da je Srbija dzabe dala jedno veliko blago: SKladiste gasa Banatski dvor za tepsiju ribe, da placa najskupkji gas preko Jugo-Ros gasa i da taj visak para negde nestaje, da smo pokloniti Rusima 25% tog istog JRS Gasa, da cemo pokloniti I drugo potencijano SKladiste… I da nije cudno sto Rusi drze a mi placamo 15.000 eura mesecno doticnog. Ali eto, sreca pa nismo u kafani pa Vam to necu reci…

  5. Licemerno je sto ga proziva za platu, jer nema nista manju platu od njega! Bajatovic poznato je daje dobre plate I radnicima za razliku od naprednjaka koji samo Pune svoje dzepove! Mislim I na doticnu koja slavi slavu u Interkontinentalu, nosi rukavice od 500 evra it’d….a narodu NIKAD veci minimalac od 32.000, Taman za jednu Zoraninu rukavicu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.