Milorad Vučelić imenovan za v.d. glavnog i odgovornog urednika Novosti

Ostavite komentar


  1. Saljem sina koliko sutra iz ove ja
    dne zemlje jer ovog Lika pamtim
    po zlu.Direktor Slobinog RTSa.Fuj

  2. znaci da u ovoj zemlji nema nikoga ko bi mogao da bude predsednik partizana ili direktor novosti nego bas ovaj slobin gadni lik mora da bude na dve funkcije i da nas vodi sa visine uz cubanske tompuse sa budzeta

  3. Pa nemojte tako lose o coveku koji je omogucio da Partizan prezimi u Evropi. Ako smo toliko kivni na bivse Slobine ljude zar mislite da njih nema u SNS a ovi opet imaju apsolutnu vlast. Politika je ….!

  4. Dno smo…DNO.
    Svi treba da odu iz ove zemlje.
    Najgori su zajahali sve…bas sve institucije.

  5. Živo me interesuje šta će ovaj lik voditi,sa kojim i čijim sredstvima.Ovo je očigledan primer kako se nagrađuju ljudi iz Miloševićevih huškačkih vremena a današnja politika je pokazala kako pravi odklon iz devedesetih.
    Napose činjenica da bi Vučelić trebao već odavno da bude na "odmoru" ili u najboljem slučaju Kalimegdanu.

  6. Imali Ikoga Mrdajućeg ili bar svesnog stvora,iz sloboleonovog,,korpusa SATRAPA I ,,POMAGAČA,,MU, A DA NIJE REINKARNIRAN U,,LIDERSKE, MEDIJE,,I,,LISTOVE,,patriJotskih,,sadžaja,,. ,,Očekuje ,,se,,svečana predstava,, Pečatovog,izaslanika,, u punom,,reaktivitetu,.a,,uvodnik,,da,,prokomentariše,,,slavni,,i,povremeni,,saradnik,,Vulin,samo,,srećom,,po naciju sada sa VIŠEG NIVOJA,,..

  7. Milorad Vucelic – profesionalni skupljac funkcija i partijskih knjizica! Jednostavno, covek za sva (mutna) vremena i verni saveznik svih mogucih muljatora i svih mogucih autokratskih rezima!

  8. Narode moj….Sa ove distance gledano, najveci krivac za ovaj povratak 90-ih je DOS.Dacici, Vucici, Vulini,… kao i svi ostali preziveli zombi, je trebalo da su odmah 6. oktobra sklonjeni iz politike na istorijsko djubriste, a neki od njih i u zatvor.Sada oni slobodno, posto su se svi do jednog izvukli nekaznjeno, izokrecu istoriju, na ocigled svih nas.

  9. UDB-a je nasa sudba.
    Posto volimo i priznajemo Ruse kao najvece prijatelje,a na celu te drzave je ruski udbas,zakljucak je jasan:
    ovde nece biti prava,pravde,gradjanskog dustva i svih dobrobiti.Mi volimo cvrstu ruku,rezanje i lopovluk Vucelica,gebelsovstinu ministra vojnog i jeftinu estradnu predstavu ministra spoljnih poslova.A ono sto volimo,to i dobijemo
    Da li ce nas deca zbog toga proklinjati,o tome cemo misliti sutra.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.