„Pripremamo kasarne, mame i tate će biti zahvalni“: Vučević otkrio kad je sednica Vlade o vojnom roku

  1. Kako 75 dana ne remeti studiranje? Verovatno SNS princip studiranja, čak i Vucevic ima upitne škole, ali državni fakulteti nemaju takvu l,uveče prelistaš ujutru zablistaš, praksu. Naravno, dosta SNS kadrova ni tako nije mogla obzirom da i ne znaju gde su im fakulteti.

  2. U normalnoj državi bih i podržao vojni rok, ali u ovoj kriminalno sektaškoj, nikako.
    Pretpostavljam da će vojnici u spavaonicama gledati Vučićevu sliku.

  3. Sluzenje vojnog roka, ce biti od velike psihicke koristi za
    muskarce.
    Od kad je sveta, muskarci su isli u vojsku, sto bi danas bilo drugacije?

  4. Videli smo devedestih kako nas je vojska super pripremila za kradj … život hoću da kažem

  5. Zza orimer pisaljidee decu svih svojih claniva i vass iz bilo koje vladti da to narod vudi ali da ne budu vojnici samo za slikanje negi da stvarno spavaju sa drugara u kasarnams pa onda mobilisite druge.

  6. Ja sam u dva rata bio 91. i 99. e pa postovana gospido iz SNS-a neka idu vasa deca sada( Vuciceva Vucevica i dr.) a mogli bi i vi pisto niste bili ali ja mog sina nedam u vojsku. Ja sam odradio za njega!!!!!

  7. Ko će da obučava te vojnike, možda su mislili na veoma motivisane majore, kapetane, poručnike, Pešadije,OMJ, Artiljerije, koji imaju manju platu od vojnika po ugovoru u nekim tzv specijalnim jedinicama, koji imaju svrhu obezbeđenja članova razmažene porodice SNS sekte. Zna se koji su rodovi ratovali, a koji su uvek služili samo za slikanje. Tu se naravno ne misli na pripadnike 63 Padobranska brigade.

  8. Prvo deca politicara na vlasti i to da bude transparento,a ne da hvataju krivine(vojnicki receno).Mada uzalud se nadam to u ovoj zemlji ne moze „da bidne“.

  9. Jadne li su te mame i tate koje ce vam biti zahvalne! Jesu li vam zahvalni za pogibiju u helikopteru ili gusenju u BOVu?

  10. A šta će da jedu, parizer, paštetu, makarone, pa sutra opet to isto, samo obrnuto? Ti nisi svestan kolko si upropastio ovu zemlju, nemamo za burek bre!!!!

Ostavite komentar


Društvo

"Nisam ja jedna od Vaših poslušnika iz Multikom stranke": Brnabić odgovorila Đilasu 7

„Nisam ja jedna od Vaših poslušnika iz Multikom stranke“: Brnabić odgovorila Đilasu

Da se razumemo, nisam Vam ja jedna od Vaših poslušnika iz Multikom stranke kojima možete da podviknete, i svakako nisam neko koga će uplašiti Vaše nasilničko ponašanje, Vaša bezgranična bahatost i bezobrazluk. Mi nismo na "ti" i baš nikoga, osim Vašeg neposrednog kruga posilnih, ne impresionirate ovakvim ponašanjem, doslovno je napisala Ana Brnabić, predsednica Skupštine Srbije, u odgovoru Draganu Đilasu na društvenoj mreži X.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. i 15. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.