Miloš Vučević: Vučićev operativac

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Lepo ga je novinarka pitala, jel` dosao sa sluzbenim autom, jel` uzeo slobodan da za to, zasto nije bio na radnom mestu……

  2. Slobodoumni Vučeviću, kako si mogao, kao pravnika, advokata i vrhunskog političara, onako naivno ili pod pritiskom, da pokreneš postupak po onako opasne radnje, veza sa marihuanom, zajebali te! Za količinu od nekoliko tona marihuane, koju je policija zaplenila u „Jovanjici“. Ti optužuješ svog omiljenog šefa i gazde Srbije, a pre toga niko nije uhapšen zbog te proklete marihuane. Ovakvim postupkom vređaš birače, građane i na kraju prvog i glavnog čoveka Srbije. Od kuda tebi hrabrosti da optužiš gazdu Srbije, bojim se da ćeš ti da najebeš, kao omiljenog šefovskog klimoglavca. Sram te bilo, ovo ne verujem da je neko nešto ovako uradio, na svetu ovom, kao što si ti, bedo i gnjido da mi omalovažavaš poštovanog i uvažavanog predsednika države.

  3. Tipican partijski aparatcik, kabinetski politicar, umesto da kao gradonacelnik ide na teren i proverava funicionisanje javnih sluzbi nikad to nismo videli u Novom Sadu od strane ovog gospodina. Ali zato voli da prica o visokoj politici, prima ambasadore i sl. A koliko je vrtica izgradjeno u Novom Sadu od 2012 npr?

  4. Zar je takav lik mogao biti advokat. Koga je on mogao da zastupa sa takvim nepoznavanjem prava? Da li je takav lik uopšte diplomirao prava? Molim redakciju da uputi zahtev za proveru diplome dotičnog.

  5. Pitanje za sve slobodno misleće stanovnike Vojvodine, a narošito za domaće stanovništvo – Da li je Vojvodini mesto u ovakvoj Srbiji?

Ostavite komentar


Društvo

Besplatni pregledi za građane povodom Dana sanitetske službe 10

Besplatni pregledi za građane povodom Dana sanitetske službe

Povodom obeležavanja 30. jula, ujedno 185 godina sanitetske službe, Uprava za vojno zdravstvo organizuje akciju specijalističkih pregleda od ponedeljka, 29. jula do petka, 2. avgusta 2024. godine u Vojnomedicinskoj akademiji, Vojnoj bolnici Niš i Vojnoj bolnici Novi Sad, saopštilo je ministarstvo odbrane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.