Milošević: Puna šetališta su nedopustiva

Ostavite komentar


  1. I ti ćeš meni posle beogradske neodgovornosti da napraviš karantin u Svrljigu ili Vlasonticu da ne možemo pola dana da izađemo da udahnemo vazduh. Koja neozbiljnost i nedopustivost države.

    1. A, vi tamo kao ne izlazite.
      Samo nema ko da vas slika.
      Izlazak u setnju je samo opravdanje za zatezanje zabrane izlaska.

  2. A da li je ozbiljno da i pored Brnabickine e-uprave lekari po domovima zdravlja nemaju e-mail, da morate glumiti pismonosu noseci naloge za ambulantno lecenje licno od jednog do drugog doma zdravlja, da ne funkcionise onlajn prodaja, da u jednoj apoteci nemozete podici lek na recept za oba roditelja, da je zabranjen uvoz maski za privatnike i pored toga sto se predsednik hvali da je to dopustio? Ili mozda mislite da cemo postati ekonomska sila i preuzeti trziste kvasca u EU jer smo silom prilika naterani da savladamo i tu naprednu tehnologiju. Mozda mislite da je ozbiljno to sto su najtezi bolesnici napusteni od lekara specijalista, jer oni sada dexinfikuju i cuvsju ventilacije umesto bolesnika. Da li je ozbiljno da vojska cuva nase gradjane prispele iz inostranstva pod pretnjom oruzijem ili nam je predsednik drzave ozbiljsn kada u belom mantilu i sa zastojima u govoru ali i mentalnom razvoju izjavi da ce morati da smisli nesto strasnije od sajma. Ne, mislim da je ozbiljno sto su nasi „rodoljubi“ jedva docekali ds iskazu jos malo mrznje prema zapadu i nasim ljudima u inostranstvu, ali i da ukradu jos koju milijardu iz drzavnog budzeta. Evo ja pristajem da se zarazim korona virusom ssmo da negledam vise ove morslne nakaze na televiziji poput Vucica, Vulina, Stefanovica, Dacica….

  3. Nigde u svetu ljude ne trpaju u 4 zida, samo u Vucicevoj Srbiji gomila praznoglavih ispunjava sulude vodjine ideje da sve stavi u karantin i izigrava boga. Samo da se covek krsti i levom i desnom.

    1. Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje. U Srbiji su i vlast i opozicija ocajni! Ali juce kad sam video pune parkove i setalista( u sred epidemije koja odnosi zivote!)- uverio sam se da je narod i gori od vlasti!

  4. I u to ime evo vladajući u opštini Zrenjanin organizuju javnu licitaciju državnog zemljišta za stotine poljoprivrednika na stadionu, vernici ližu istu kašiku, a vođa nam šeta raskopčan jer mu zaštitan mantil ne stoji lepo i nikom ništa.

  5. Nedopustivo je da vi ‘lekari’ dajete onom šizifreniku alibi za uvođenje vanrednog stanja, kršenje ustava, ukudanje ljudskih i građanskih prava. Vreme je da neko od vas izađe i kaže pravu istinu o ovom virusu i i opasnosti koju predstavlja.

  6. I sada cete kazniti celu srbiju,jer ne znate kako da obuzdate beogradjane! Zasto ja na selu ne mogu posle 15 na ulicu!!! Zbog neotesanog i bahatog bg stanara i nemoci drzave da ih razbije ! Pitajte Putina kako bi on to pokaznjavao!

    1. U Italiji virus se pojavio u decembru, a kod nas tek u martu.
      Nije nego…

  7. Zamenica direktora Klinike za infektivne i tropske bolesti Ivana Milošević je upravo izjavila da je korona virus nova bolest. Pa barem ona bi trebalo da zna da je ovaj virus izolovan još 60. godina prošlog veka i da svake godine oko 10% respiratornih infekcija izazove ovaj virus.

  8. Postovani, 5-6 lekara se vrti u medijima, da li ima jos neko strucan da se javi. Zamolio bih redakciju za biografije ovih sto se pojavljuju. Virusolog iz Tirsove zavrsio fakultet u 30.-oj godini…… a na tv-u prica sao o pranju ruku, pa za to ne treba fakultet !

  9. A sta vi svi radite tu u studiju? Zasto miste kuce nego se setkate svakog dana.

  10. Doktorka, šta ste radili u Koštnjaku? Molim vas pitajte predsednika da li su on i njegova pratnja bili u samoizolaciji po povratku iz Mađarske ovih dana?

  11. Sve prebacuju na građane. Nesposobni.
    U „državi“ ništa nema, prosjačimo po svetu.
    Nikom nije palo na pamet iz vlasti, da se pripremi na vreme.
    A i zašto bi, da neće možda odgovarati?!

  12. Gospođa doktorica docentkinja se nekoliko puta pojavila na konferenciji za štampu sa nakitom koji priliči crkvenim velikodostojnicima ili momcima iz podzemlja. Lekarima baš i ne. Ne znam koga tačno slušamo, hrišćansku bogobojažljivu vernicu ili lekarku od autoriteta. Osim toga, nošenje bilo kakvog nakita i dekoracija kao i radpuštene kose je trenutno nehigijenska praksa. Ona ne nosi masku, jamačno zato što zna da od toga vajde nema. Stav joj je arogantan, ponašanje na ivici histeričnog i sve manje mi se čini da ona ima predstavu o tome šta se stvarno događa, jer kao da jedna pravila važe za one nad kojima njoj beli mantil daje pravo da se iživljava, a neka sasvim druga za nju. Al kad ne znaš šta ćeš, a ti grmi na jogunast narod. Jedino, ovi što su sad detektovani išli su među ljude pre deset dana, šteta pa ne može da im se zabrani retroaktivno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.