Milovan Brkić prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu: Njegov advokat kaže da je u jako lošem zdravstvenom stanju

Ostavite komentar


  1. Da li je na skupu protiv nasilja pozivao na nasilje ili nije? Da li u zatvoru ima drugačiji tretman nego ostalim zatvorenicñima? Da li je to taj ugledni i britki novinar Brkić koji je urednik uglednog Tabloida? Bitno je da se u zatvoru drži kao lav.

  2. Ponovo postije i politicki zatvorenici, nesto za sta smo mislili da se nece ponoviti posle Milosevica. Nazalost, 90-te su se vratile u punom sjaju, pa i jos zesce, s obzirom da nam sada javno, a ne zadkulisno kao tada, drzavu vodi Rusija. Iz ove rupe treba bezati, ko moze.

  3. Bole,Brkić nije politički zatvorenik,on je direktno pozivao na nasilje i ubistva a to je u svakoj državi kažnjivo.

  4. Čovek je pozivao na vraćanje ustavnog poretka koji je srušen 2012.

  5. Brkic nije bio jedan od govornika na protestu, a izreceno nije bilo deo nekog zvanicnog intervjua. To je kao da se nekome sudi zato sto je govorio protiv vlasti u kafani,

  6. Zabole Vučića za tebe, kao ia Đinđića, čije ubistvo se proslavljalo šampanjce, za Ćuruviju i za sve koje su nosili na razna ratišta! Urazumi se, odustani. Onaj student je video, ne budi tvrdoglav! Nisi ti Maneken!

  7. Sam je sebe doveo u tu situaciju on je mislio da moze da pise sta hoce pa nemoze bato da se laze gde su ti pajtosi koji su te podrzavali

  8. Mislim da je ovo idealno mesto za citirati Bertolda Brehta, koji kaze:“Kada zakoni postanu nepravedni, otpor postaje duznost“.
    Izgleda da zivimo u prilicno smrdljivoj drzavi kada se osudjuju ljudi za verbalni delikt, koji podrzavaju vucicevi botovi (malo slovo namerno!).

  9. Ostaće zapamćen kao žrtva nepomenikovog diktatorskog režima.
    Naravno, kad dođe sloboda, sasvim je moguće da će neki demokratskiji sud suditi ovim političkim ubicama! Sloboda nema cenu!

  10. A sta je sanjao,sta li je tek mislio???Zar nije ukinuta smrtna kazna?Pozdrav Brkicu i svima koji brane osnovna ljudska prava!

  11. Gde je sad vuk Jeremic…I ostalibkoji su jedino mogli da se oglase u Tabloid…gde su ….pogani likovi

    Ziveo Brka…neki put je Malo preterivao…Ali svasta smo I saznali na osnovu tekstova…a ovaj kao Vucicev projatelj koji je preuzeo Tabloid Predrag Peca Popovic se I dalje vodi lao Vucicev prijatelj…nista nije uradio za Brkica!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.