Tabloid saopštio da je Milovan Brkić u pritvoru izložen torturi, Uprava za izvršenje krivičnih sankcija to demantuje

Ostavite komentar


  1. Дудо, ако причате о себи, онда сте у праву! Бркић је борац за бољу Србију, коју је мафијашка власт заробила.

  2. Odlucili su da ga likvidiraju. Mrtva usta ne govore, a on previse zna , o svima i svemu

  3. Puna podrska ovom cestitom i hrabrom coveku koji se beskompromisno bori za slobodnu i pravednu Srbiju bez kriminalno politicke elite i svojim novinarskim tekstovima decenijama razotkriva kradje,kriminal i malverzacije svih vlasti. Zato svima njima i smeta i svi ga mrze, osim cestitog dela Srpskog naroda.

  4. Užas gde su ovog čoveka smestili i dokle će to sve ići samo što drugačije misli

  5. S obzirom kako magazin Tabloid izveštava i piše o bilo kojoj temi u ovom slučaju skloniji sam da potpuno verujem zatvorskoj upravi.

  6. @Gorane, on „puno zna“, tako je napisao u Tabloidu da je Vucicev sin Danilo kao glava beogradske mafije te i te godine pre dolaska SNS na vlast bio sklonjen na Kosovu kod familije Musliu, da ne bi bio ubijen. Kada sam mu u mejlu napisao da kupa gluposti, odgovorio mi je psovkama na racun majke. Onda sam mu ponovo pisao i pitao ga da li zna da je Danilo te godine imao 12 godina? Odgovorio mi je: U pravu si, druze, ali jbg, znas kako je… Znam, to je Brkic kojeg hvalis, psihopata ili placenik, ili i jedno i drugo. Za ono sto je rekao na protestu i treba da popije robiju, a ako on radije zeli da se ubije – njegovo pravo, sto rece: jbg, druze, znas kako je…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.