Đorđević: Dobio sam naređenje Vučića, rešen problem isplate dečijeg i roditeljskog dodatka

Ostavite komentar


  1. Ovo je dokaz samostalnosti premijerke i srpskih ministara. Treba faraon da ti naredi da isplatih dečiji dodatak.
    Stidi se svojih reči ako znaš šta je stid.

  2. Pa u cemu je bio problem…?? Ili je ovo upad, u budzetski sistem Republike Srbije , a bez znanja ministra finansija Malog Sinise…?

  3. A šta se dešava sa isplatom refundacije porodiljskih naknada porodiljama po starom zakonu? Ministarstvo nije prenelo sredstva gradskim sekretarijatima, isto kao i prosle godine, kada su porodilje naknadu dobile u januaru, umesto u decembru. Biće da je nešto drugo u pitanju, a ne sistemski problem.

  4. „…naređenje predsednika da isplata mora biti izvršena u rokovima koje predvidja zakon“ Nesrećni čoveče i mi sa tobom, pa valjda ti je zakon i pre predsednika naređivao da isplatu uradiš u rokovima. Zakon ne „predviđa“, zakon obavezuje.

  5. Dobro da te nije premlatio. A i tim roditeljima zinulo d.. e za pare. Otišlo za nove hotele pa će nam se u budućnosti višestruko vratiti

    1. Moja ćerka se školovala 12 godina za sve te godine nije dobila ni jedan dinar dečijeg dodatka. Bila je odlična u osnovnoj i srednjoj školi. Bila je druga u Srbiji u
      Seniorskoj konkurenciji u tenisu. Niko je nije primetio ali na jednom fjučer turniru je zapazio je neko ! I eno sad studira i igra tenis i tamo je najbolja.

  6. Eto! Da ne bi predsednika ne bi bilo ni dečijeg dodatka.
    Ovaj nam sve pravi , sem dece. Staro egipatski faraoni, ma i oni su mali naspram našeg „Naprednog“.

  7. Ja mislim da u ovom trenutku, vjerovatno sa izuzetkom Sjeverne Koreje, ne postoji druga zemlja u svijetu, osim Srbije, u kojoj predsjednik svakodnevno, javno, beskrupulozno i siledžijski uzurpira ustavna ovlaštenja, prisvajajući izvršne, zakonodavne i sudske funkcije. Ovo priznanje ministra, da je dobio nalog ili naređenje od predsjednika države da nešto uradi, bi u svakoj normalnoj zemlji predstavljalo skandal neviđenih razmjera. U zemlji Srbiji, čak ni opozicija neće na ovo reagovati. Danas je pokopan svaki razum.

  8. Ma sjajno, kad AV naredi… A što bolovanja kasne isto nikom ništa, nema ni trudničkog bolovanja još uvek i baš nam treba stres sada, a mislim i ostalim zaposlenima.

  9. Pametnom sve jasno! Još jedan teletabis u čitavoj plejadi teletabis a i beskorisnih parazita, neznalica i beskičkmenjaka kojima se Prvorođeni okružio.
    Upravo taj manjak znanja,primitivizam, bahatost i poltronstvo ga je očigledno i preporučilo za mesto ministra.

    1. Sve neke greske kod ovog ministra,sta god da radi on nesto „pogresi“, od javnih nabavki, donosenja zakona na stetu radnika, porodilja, samohranih majki, boraca, ratnih vojnih invalida…. Napravio je sa svojim saradnicima dobar sistem, gde god treba da poboljsa nekom zivot, on tu uskrati novcana sredstva, a kad treba nesto da „nabavi“, nekako se uvek visestruko ugradi… Pravi Finansista, nema sta….

  10. Majko mila ! ! “ Zlatno Acino doba “ u zenitu punog sjaja …ova sekta uskracuje deciji i roditeljski dodatak a kupuje helikoptere i oruzje samo za parade i naravno sns ugradjivanje , zbog “ neprijatelja “ koji postoje samo u njihovim naprednjackim glavama i “ blatoidima “ ne brinuci dali ta jadna deca ( pored lecenja sms porukama ) jedu svakoga dana

    1. Ovaj naprdni teletabis-finansista dosta perverzno ima, pa zato brale opri mu ga i to vrlo dobro!??

  11. Kasne dečiji dodatci, roditeljski dodatak, porodiljsko…kasni povraćaj PDV-a( „samo“ 260 milijardi, sitnica, koji se nigde ne prikazuje na rashodnoj strani budžeta!!!), čime se budžet lažira. Ovi „doktori“ baš znaju znanje. Ne bi ja tu ništa menjo, da ne kvarim „zlatno doba“.

    1. Kasne i bolovanja. Krepasmo gladni. Telefon isključen, uskoro će i struja. Šta ćemo kad živimo u zlatnom dobu.

      1. Stoka lazu sve nema ni roditeljskog dodatka ni decijeg a resen problem sramota

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.