Lončar povodom listi čekanja: Nije me sramota da kažem da čekam Vučića, on ima autoritet

Ostavite komentar


  1. Uh,laknulo mi je,ja pomislih da će da operiše ili da im objasni kako da koriste instrumente na korist SNSa.Za sada nas “samo”mlate i hapse,mogli bi da ………mnogo što šta ,vrlo su kreativni a mi vrlo mutavi!

  2. Pa nije Vučić ni bankar , mi ministar finansija ?
    postoji valjda procedura kako se do fondova dolazi , ovaj kao da čeka starijeg brata da ga vodi u bioskop ! Jos kaže nije ga sramota , auuu sta napravismo od države .

  3. Onda ću da tražim da mene odmah postave za nekog ministra.
    Tu ne mora da misliš i radiš, ionako će umesto mene Vučić sve da uradi.

  4. Svi vi zajedno, niste vredni ni po’ lule duvana…
    Jedino mesto za vas je neki zatvor… tamo uvek neko drugi misli – umesto vas.
    A ima i dovoljan broj „autoriteta“…

  5. Zar u budzetu drzave nisu planirana sredstva za zdravstvo,nego se ad hoc donose odluke,pa zato se ceka po nekoliko meseci na pregled,ko doceka ,zato se onkoloskim pacijentima u hodnicima daje terapija,zato u sobama lezi po desetak teskih pacijenata.Kao sto su i ovi ad hoc pregledi za 2 dana,ponizavajuce i sramno.Imitacija zdravstva i reanimacija zdravstvenog sistema koji je potonuo .Zar su tela kao Skupstina,ministarstva, zdravstvene institucije samo prazne ljusture,koje dobiju sadrzaj kada treba kritikovati neistomisljenike,a funkcije koje treba da obavljaju postoje samo na papiru.

  6. „Čekam Vučića da se vrati da se dogovorimo. Mene nije sramota da kažem da čekam predsednika“
    Ne moraš da se pravdaš, pošto svi znaju, da fikusi prvorođenog ne smeju ni da kinu, da ne kažem šta drugo, dok ne dobiju dozvolu od njega. Pod tim uslovom, bilo koga možeš staviti za ministra, ionako nema bilo kakvu odgovornost i obavezu, sem poslušnosti.

  7. Pa vrati platu nesrećniče kad si nesposoban! Dokle vi nesposobni zauzimate mesta sposobnima pa morate da čekate drugog nesposobnog da vam „reši problem“? Po čemu je Vučić kvalifikovan da rešava probleme iz tvoje struke, nesrećo jedna nesposobna!

  8. Nije me sramota da kažem da čekam Vučića,“
    Ne! ti neznaš šta je SRAMOTA! Zato te i nije.

  9. Sada je prilika da se kod rebalansa budjeta odvoji veca svota novca za izgradnju i povecanje zatvorskih kapacitete da bi mogli da stanu svi ovakvi ministri kada to jednom ne budu bili.

  10. I treba da ih teraju da rade…sestre sede po d.zdravlja…nista nerade…dugo se ceka bilo koje snimanje ili za operaciju bilo cega…ma kad nema macke misevi kolo vode

  11. Mi smo Srbi ulizice.mi smo od Tita stvorili kult..i mi smo uništili Srbiju.tj komunisti im

  12. U pravu ste, gospodine Lončar. Od nekoga ko nema stida se i ne očekuje da pocrveni, kao što se od vrhunskog poltrona očekuje, da mu jedini autoritet bude onaj kome se se uvlači, do sopstvene beznačajnosti.

  13. Ништа ви позитивно у здравству нећете урадити јер то је легло мита и корупције..

  14. Zašta ti ministre primas platu? Ja sam mislila da se ministri imenuju da obavljaju svoje dužnosti. Očito sam pogrešno mislila.

  15. Pa jasno je ko dan,ni jedan funkcioner i član SNS -a ne zna za sramotu. To im nije karakterna osobina.

  16. Aman, ljudi, nije „povodom listi čekanja“, nego „povodom lista čekanja“. Nije 5 listi, nego 5 lista (liiista), kao što nebo nije puno zvezdi, nego zvezda!

  17. Nije te sramota da ponovo budes ministar jadni covece.
    Jadni smo mi pored takvog ministarstva zdravlj.

  18. Molim vas da se ne šegačite sa ljudima.
    Moja žena je imala infarkt ,plus emboliju pluća.odlučeno je da posle koronografije da se radi trostruki baypas ,uskoro će godina od tog dana ona se šalje iz elitne privatne bolnice u lokalu gde se svi nešto bune a i imaju manje stručnosti od tih elitnih.
    Tako se po pet šest puta prima i otpušta iz bolnice a da se uzrok ne sanira zbog nekih trećih bolesti koji ne mogu da se rade dok se Srce ne sanira.
    Eto kako se čiste liste čekanja na kraju taj pacijent gubi volju za lečenjem i životom ,pada u depresiju i na kraju završava sa gostovanje na ovoj planeti jedan manje na listi čekanja.

  19. Sta imas koga da cekas ukidaju listu čekanja kako sada nedeljom moze dase pregleda toliko pacijenata s radnim danom 5 do 10sramota

  20. Citam komentare, opozicioni bitovi opet krenuli, onako, antisrpski, po zadatku…ha, ha, ha, tako je prozirna ta njihiva taktika! A i politika „administratora“, koji odobrava za objavu samo ono sto takvi ili i sam on napisu. Evo, ovo moje sigurno opet nece objaviti?! A sta fali ovom sto je ministar rekao? Nista bas!

  21. Živim za dan kada ćete se raspasti i zauzeti mesta iza rešetaka.Hej bre,140 evra se zadužuju u sekundi.Nek me neko demantuje,biće mi lakše.

  22. Ma bre katastrofa, sinu od 22 god uradla dlaka, gnoji se. Na klinici za plasticnu hirurgiju u avgustu zakazali operaciju za decembar. Otisli smo kod privatnog lekara gde nam je receno da je hitno i da se snadjemo za operaciju. Platilu smo operaciju u privatnoj klinici. Sta ces bagra je to, nesposobna za bilo sta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.