Ministar odbrane naredio uvid u sadržaje telefona pripadnika vojske

Ostavite komentar


  1. Staljin je bio mala beba za Vulina. Ukoro ce im traziti i ovlascenje za tekuce racune i da mu moraju dati svoje automobile na koriscenje.

  2. Neverovatno u drzavi u kojoj su nam agenti stranih obavestajnih sluzbi na najvisim polozajima zahteva se „dobrovoljni“ pristanak za uvid u sadrzaj licnih telefona. Da je uvid u sadrzaj sluzbenih telefona mozda bi moglo biti nekog opravdanja. Ovako nesto sigurno ne bi palo na pamet ni Beriji. Sigurno je da ovo nije smislio ministar nego celnici bezbednosne i obavestajne agencije. To im je kao dopuna savremenim tehnologijama koje koriste u radu agencija. Ovakvi postupci su krajnje uvredljivi i diskriminatorski prema pripadnicima VS i sigurno je da ce povecati broj profesionalaca koji ce pobeci od ovakvih „eksperata“ i Vojske. Ocigledno da nam najgore africke dryave postaju uyor.

  3. Jedva sam cekao da neko uvede zabranu unosenja mobilnih telefona u krug vojih objekata. Ovi sto su na vojnom roku samo se slikaju i kace na instagram. A u krugu vojnih objekata i u vojnim objektima je zabranjeno slikanje. E dosta bre vise, sad ce na kapiji da oduzimaju pa ti ponovo slikaj vojnu opremu i sebe za instagram.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.