Ministar Ristić o zabrani rada ruskih medija u Srbiji: U ovom trenutku nema potrebe

Ostavite komentar


  1. Ugladjeni rusofil, evropskih manira iz vremena Katarine Velike.

  2. Ako smo demokratsko društvo i želimo da objektivno izveštavamo građane zašto ne date da N1 ili Nova ne dobiju nac. frekvenciju.

  3. Moje prijatelje i mene ne interesuju ni ruski mediji niti ruske serije i filmovi.

  4. „Srbija je demokratsko društvo i ne želimo da građanima uskraćujemo informacije“ … ovo kaže ministar informisanja države Srbije u kojoj kleronacionalistička vlast u medijima, koje kontroliše, reklamira samo sebe već decenijama. Kakav bestidnik…

  5. Sta bre za sada , Nikada ne sme biti uvedena zabrana , ovi zapadni smradovi i olosi bi da zabrane to je njihova demokratija , za njih je Severna Koreja skolski primer demokratije.

  6. Ne interesuju me turske serije, stvarno bombarduju sa takvom vrstom indirektne i perfidne propagande. O ruskim propagandnim servisima i njihovim nebulozama već je dosta toga napisano. Ruski filmovi su ipak mnogo bolji od turskih serija.

  7. Једноставно, протерати све руско из Србије. Руси су од 1835 године наши највећи непријатељи, највећи.

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 7

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.