Ministar Ristić: U Srbiji uspostavljen imaginarni medijski Olimp, njegovi tvorci sebe vide kao božanstva

  1. Taj imaginarni medijski Olimp može biti samo onaj koji je pod kontrolom jednog čoveka i opskurnih mu pomagača kao što je ovaj čovek.

  2. Vucicev Gebels polako ali sigurno uci za zavodjenje diktature i u slobodnim medijima.Ristic zaboravlja da sve ima pocetak i kraj tako ce i sa njegovom medijskom diktaturom biti.

  3. Da li on to tabloide zove ozbiljnim novinama? I te ljude koji pisu tamo ozbiljnim novinarima? Evo danas ako prodjete ispred kioska svi rezimski mediji imaju istu naslovnu stranu – reklama za neku fudbalsku utakmicu (to je ocigledno najbitnija vest u Srbiji???!!!). Cinizam ministra je bezgranican. Covek perfidno targetira nezavisne medije pozivanjem na neki dijalog i izmisljanjem nekog Olimpa. O cemu da razgovaraju pisac ovih naslova – ustase udarile na Vucica- i neki ozbiljan novinar?

  4. Aha ….mislis na pink , rts , informer , hepi ,
    B 92 , nova , i ostala glasila vučićeva .

Ostavite komentar


Društvo

Đedović Handanović: Kompanija čije su istražne radnje zaustavljene kod Trstenika ima sve dozvole 10

Đedović Handanović: Kompanija čije su istražne radnje zaustavljene kod Trstenika ima sve dozvole

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović, odgovarajući na navode predsednika Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslava Aleksića da su građani Trstenika zaustavili mašine koje su pošle da vrše istražne radnje u okolini te opštine, da je u pitanju istraživanje tehničko-građevinskog kamena, a ne nikla ili zlata, kao i da kompanija ima važeće dozvole nadležnih institucija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.