Ministar Stefanović: Obavezni vojni rok je realna potreba vojske

Ostavite komentar


  1. Vaše realne potrebe rešavajte bez mene… Imate vašu decu pa ih, u skladu sa predizbornim sloganom, obučavajte za vaše ratove

  2. Stvarno niste u pravu! Prvo kako da AV bude vrhovni komandant bez vojske koja se smanjuje svakog meseca? Drugo tada bi oficiri morali sami sebi da komanduju i da izvrsavaju vojnicke i podoficirske poslove. Trece, kako bi jos malo parica narodnih utreskali na gluposti i ugradjivanje? Mislite o tome!

  3. Jel neko od ovih zagovornika bio u ratu 90? Jaki ministri i ostali,nemaju para ni za hiljadu vojnika a busajh se da smo nesto!Otreznite se sve ste izgubili ratovina i sada tisina bree!!

  4. Dajte bre ljudi, kome treba da ga vojska pravi u čoveka? Pa pojedinac sam od sebe može da napravi čoveka uvođenjem discipline, vežbanjem, treniranjem kik boksa ili boksa, čak i fudbala košarke itd. Ne treba meni vojska gde ljude prisiljavaju da brijaju brade, gde im brane sa se više od 1-2 puta nedeljno tuširaju, gde te maltretiraju i ponižavaju ljudi koji su preko veze došli do nekih viših instanci, a ustvari su polupismeni moroni. Ja imam 22, ali meni je Srbija 20 puta više uzela, nije mi ništa dala i ne želim da se osvrćem na komentare da nisi bitan ti nego otadżbina, NE. Bitan je tvoj život i tebi najdražih, jedan je, malo je jedan život za službu u vojsci i državi kakva je danas Srbija, gde sem Vučića koji čak i donosi neki.boljitak Srbiji, ostala politička elita sve vezare i kriminalci. Ne ne ne i nikada NE. Pre u psihijatrijsku ustanovu nego u vojsku, TAČKA.

  5. Jel to znaci da ce i zene da sluze redovan vojni rok obzirom na rodnu ravnopravnost, i ako ke moguce retroaktivno da se pozovu i oni koji su prestareli kao i oni sto su odsluzili jer zaboga novo vreme novi izazovi…

  6. Neće moći ministre, pošalji svoje dete u vojsku moje neće sigurno, ja sam 72 godište i mnogo loše sam prošao a sad i moja deca da prodju tako, neće moći to ti garantujem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.