Ministar Vulin u novogodišnjoj noći sa pripadnicima 250. raketne brigade

Ostavite komentar


  1. Kakvi li su ti generali koji su se tako lako predali ovom salabajzeru i dezerteru? Ko li nas brani..? Tetka?

    1. Sada je uslov da bi postao general:
      -oficir u cinu pukovnika i da nema bar jedno yaye,idealno oba.
      -da je prevazisao M.Djurica u aplaudiranju svega vezanog za sns.
      -da je prevazisao A.Martinovica u odbrani lika i dela avava.

  2. Najgora moguća varijanta kada već dežuraš za praznik je da ti neko pokvari i to malo sreće zarad svoje promocije.Zašto nije u kopnenoj zoni zamenio vojnika stražara od 23 00 do 01 00 na minus 12 stepeni.Kao mladi starešina zamenio sam lično vojnika sa temperaturom na vanaerodromskom skladištu i o tome nisam nikoga izvestio.Saznali su od vojske posle izvesnog vremena šefovi i to smatrali normalnom reakcijom.

  3. Sram bilo dezertera koji koristi privilegiju položaja da ponižava oficire, podoficire i vojnike, koji po službenoj dužnosti moraju da trpe ovu svinju.

  4. Kako moze jedan naucnik slepo izvrsavati naredjenja jednog obicnog, pravog cobana? Pitanje za vrsnog generala i jednog obicnog Vulina? Sta je sad taj general?

    1. Zaista, kako tako principijelni, odvazni i ponosni ljudi kao sto su visoki oficiri , mogu prodati moral i ljudsko dostojanstvo? Pa ko garantuje sutra da ce se predati i nekom drugom? Srava, strava me hvata ko nas brani!

  5. 250 je naj jadnija brigada u svetu.To vam govori osoba koja je završilq vojnu akademiju.Oni ni akumulatire nemaju.Da im pošaljete android to bi za njih bilo čudo tehnike.Pre 8 meseci prodali naj savremeniju tehniku tkzv kompjuterske stolove na bojnom otpadu (britanska kompanija) jer ne znaju da je održavaju i opravljaju.

  6. Ministre, bićeš u problemu kad vojska jednog dana odluči da neće više 365 dana u godini da brani tvoj način života!

  7. Krivi smo, što smo dozvolili da ovakvi likovi i dalje budu u politici. Sram nas bilo.

  8. Strašno je suočiti se sa činjenicom da nam nekadašnji žešći julovac vodi resor vojske Srbije i da bude neko i nešto u Vladi Srbije. Voleo bih da je to jeziv, najružniji san, ali na žalost nije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.