Ministarka pravde: Preispitati odgovornost sudije u slučaju saobraćajne nesreće na Karaburmi

Ostavite komentar


  1. Malo ih je strah da se nezadovoljstvo ne prosiri po Srbiji, i da preko noci nestanu

  2. Voleo bih da mi eko objasni kad to vlast može da se meša u nezavisno sudstvo a kad ne može. Valjda u zavisnosti ka političari vide vršenje vlast.

  3. Konacno. Sudije du bez ikakve kontrole, rade sta hoce, korumpirani, niko im nista ne moze. Zato sto su izabrani dozivotno. Na reizbor svake 4 godine, kso sto je bilo do 90-ih.

  4. Ono što me kao roditelja boli je osećaj da će ovo biti samo jedna od mnogih predstava gde će se navodni brižnici iz vlasti utrikivati u traženju pravde, a kada se prašina slegne, manje više će sve biti po starom. Velika podrška ljudima sa Karaburme uz tužnu konstataciju da su nam institucije prilično razorene i da nam tim putem ide i društvo u celini.

  5. Sudije lopovi divljaju imaju sto zaštita i lobi Društvo sudija za lične potrebe a finansiraju iz budžeta suda. Idu u advokate kad pokupe veze u pravosuđu i to je najgrublji sukob interesa.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.