U Kostolcu je u četvrtak uveče održan skup članova Srpske napredne stranke, u okviru predizborne kampanje za izbore u Gradskoj opštini Kostolac, koji su zakazani za 15. decembar.

Skupu su prisustvovali i ministarka energetike Zorana Mihajlović i narodni poslanik SNS-a iz Požarevca Veroljub Arsić.

– Sigurno ćemo pobediti na ovim izborima i građanima Kostolca obezbediti bolji život. Mi smo dokazali da sva data obećanja ispunjavamo, pa će tako biti i nakon ovih izbora – rekla je ministarka Mihajlović. Kao dokaz da SNS ispunjava obećano, ona je navela primer kostolačkih privrednih društava PRIM i „Georad“, koja uskoro treba da se vrate u sastav EPS-a.

– Mi smo njima obećali da će ponovo biti u EPS-u i to obećanje ispunjavamo, jer će krajem januara ili početkom februara to biti urađeno, kao što je vraćeno i preduzeće „Kolubara metal“, rekla je Mihajlović. Na pitanje novinara šta će biti sa kostolačkim „Autotransportom“, čiji radnici, takođe, traže da se vrate u EPS, ministarka je rekla da se radi na tome da im se pomogne.

– Oni se ne bave osnovnom delatnošću EPS-a kao PRIM i“Georad“, ali ćemo i njima pomoći koliko je to moguće, rekla je ministarka.

Narodni poslanik Veroljub Arsić istakao je da se SNS bori da sve stranke imaju iste uslove predstavljanja u predizbornoj kampanji.

– Nama tako nešto nije omogućeno pre četiri godine i znamo kako to izgleda. Zbog toga smo se trudili da sada svako ima jednake uslove za svoje predstavljanje – rekao je Arsić. Na izborima u Kostolcu, 15. decembra, SNS i njeni koalicioni partneri SPO i Nova Srbija, biće pod rednim brojem četiri. Osim njih, do sada su svoje liste predali DS, URS, GG „Inicijativom za promene“, LDP, SRS i SPS. Trenutno na vlasti u Kostolcu, kao i u Požarevcu, nalazi se koalicija SPS-SNS-URS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari