Ministarka zdravlja Danica Grujičić u Vranju: „Biće novih radnih mesta za lekare na jugu Srbije“, ali ne zna se kada

Ostavite komentar


  1. Gde ce naći lekare , kada je cena rada sestara veća nego cena rada lekara. Deca odlaze odavde jer nema perpektive za skolovane ljude

  2. Kada počnu deca lekara iz rukovodstva Zdravstvenog centra u Vranju ( koji su verovatno članovi SNS) da se vraćaju u Vranje posle završetka školovanja ,možda će sve delovati kao istinska “ briga“ za narod.

  3. Doktorka 9 organa nemam,urino stomu nosim,dobijam 10 diskova a20 kupim po 405 din.i nedas mi naknadu za telesno oštecenje.Pametno i sramno,jadno

  4. E tetke i ti se prodade pod stari dani.Kao ne viduš šta se dešava u ždravstvo ,da ti svu lekari rade privarno za kolakuće mora i sve ostalo a da se vode u državno samo za staž i penziono

  5. Naslov je skandalozan, biće lekara li se ne zna? Ovu zvuči kao najcrnji vic i jako je tužno.
    Pre svega jako je tužno da najsiromašniji deo Srbije, Leskovac i Vranje nemaju magnetne rezonance toliko dugo. Umesto toga, lokalne poliklinike ubiraju ekstra profit, s obzirom da lekari ne žele da šalju svoje pacijente na magnet u KC Niš, na šta imaju prava ukoliko postoji indikacija.
    Molim novinare Danasa da naprave priču o tome, ima pregršt iskustva na tu temu gde lekari ne daju uput za MRI kako bi se odradio besplatno u Nišu, već umesto toga šalju pacijente privatno, nešto što većina ne može da priušti.
    Apelujem na narod cele Srbije, pogotovo juga Srbije, da otvoreno pričaju o svim problemima u državi, pogotovo u zdravstvu, jer bez dobre argumentacije i upornosti, ništa nećemo postići pasivizacijom. Ovaj narod je prepušten sam sebi, dok političari nemaju svest o realnom stanju niti imaju volje da nešto učine kako bi se napravio neki pomak. Pozdrav!

  6. Al se lažemo, pa se rasturamo od toga.
    Vi, g-đo ministarke dozvoljavate sebi da vas preveslaju vranjski lekari.
    Ajde Vi u penziju i ostavite Vranje da i dalje propada.
    Sigurno ste pročitali šta je rekao Nikola Pašić: „Spasa nam nema, propasti nećemo“.

    Ajde vi u penziju, a oni neka priče nekom drugom.

  7. Mnogo hteli i nista zapoceli,zahutka se ministarka,te zabrana pusenja,te ovo ono,nista od toga,bolje da je ostala da bude dobar lekar nego los ministar,zna se ko vuce poteze,a price vetar nosi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.