Ministarstvo finansija: Lažna vest da penzionerima neće biti isplaćena pomoć

Ostavite komentar


  1. Da li je ovo normalno. Drzava digla kredit da bi Nama penzionerima zamazala oci a koji ce mo mi svi da vracamo. Mali,ni smo mi deca nego jludi sa velikim iaskustvom.

  2. OTETE PARE ΛV SU PROKLETE!

    Moguće je zamajavanje penzionera da im neće biti isplaćena jednokratna pomoć od 20.000 dinara i da će penzije biti smanjene. Vlasti i PIO mogu da se ljute koliko hoće, a penzioneri ipak s pravom su obazrivi. Naime, Vučić je otimao penzije na oko 800.000 penzionera od 2014. do 2018. godine i oteo im oko 800 miliona evra, kojim parama spasio Srbiju od bankrotstva, a pomogao lopovima iz njegovog okruženja, a međuvremenu državu je zadužio za dvadeset milijarde evra. Od tih para gradi autoputeva, a dobar deo tih para je pokraden i krađa traje još uvek. Vučić zaboravio da postoji Istočna Srbija sa lošim putevima i železnicama, koje ne funkcionišu.

Ostavite komentar


Društvo

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju 10

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju

Urirnarne infekcije jedan su od čestih razloga zbog kojih se javljamo lekaru, naročito leti. Učestalo mokrenje, bol, peckanje prilikom mokrenja, urin neprijatnog mirisa, mutan ili tamno prebojen, bol u donjem delu stomaka, krv u urinu, povišena temperatura najčešći su znakovi koji prate urinarne infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.