Iz resornog ministarstva stiglo objašnjenje za večerašnji haos na aerodromu: Šta se desilo i ko je kriv?

Ostavite komentar


  1. A ne, gospodjo zamenice ministra saobraćaja, nije samo operater na aerodromu kriv za haos, kriv je i onaj koji je doveo vrljavog operatera. Haos na aerodromu je redovna pojava, jer ništa ne funkcioniše kako treba.

  2. Kakva je ovo sad pa glupost!?! U Beču kad se izađe iz aviona prolazi se kroz deo gde su putnici koji su prošli sigurnosnu i pasošku proveru i od toga niko ne pravi problem. Na gejtu pred ulazak u avion se svakako svuda u svetu pa i u Beču i Beogradu ponovo pregledaju pasoš i karta.

  3. Vi cete da utvrdite i nizasta niste odgovorni….neka to osteceni resavaju sa operaterom, vas nije briga, niste nadlezni….kako to poznato zvuci.

  4. Važno da je nađen „krivac“, naravno strani operater. A isto to se događalo i pre njegovog preuzimanja posla.
    I kako to da taj francuski operater na drugim aerodromima po svetu nema toliko problema?

  5. Osoblje aerodroma ima uniforme grade na ledjima pies “Here To Help” a pogubili se, nesposobni, koordinacija nula.

    Cekali smo u avionu sat vremena da se iskrcamo i onda su nas ko ovce ali bukvalno ko ovce terali da idemo na skenere a možete misliti kako je to bilo. Pomešali su putnike i letove i ovo bi trebalo da bude lekcija na saobraćajnim školama kako se ne treba raditi.

    Tužno i žalosno

  6. Mrgud, да ли сте Ви икада летели авионом ? Путници се никада и нигде не мешају, исто се пред улазак у авион никада и нигде не показује више пасош и boarding pass, то је све већ обављено приликом уласка у безцаринску зону.

  7. Kad bude novi EXPO 2700 gidine sve ce funkicionisati.Za ovaj prvI EXPO 2027 na zalost je kasno.

  8. Вратили су нас на Крстиће из „Ко то тамо пева ?“. И поново класика, криви су .. само је још недостајало да помену Шолака. Кад се превише неспособних и необучених особа састави = Аеродром Никола Тесла и Ер Србија. Тесла се окреће у гробу. Тамо где је његово име (зло)употребљено (аеродром и музеј) , тамо су ужасне гужве.

  9. Ma najlakše je da prodate sve i neodgovarate uopšte za sve što se desi u ovoj državi

  10. Mnogo hvaljeni Vansi, stalno neke brljotine na najlepšem aerodromu u Evropi.Kada se pravio dil dizan u nebesa a sada kao i sve ostalo katastrofa

  11. Dobar izgovor para vredi. Gosposdža se bar potrudila da ga izmisli i krivicu prebaci na strane plaćenike. Mogla je, shodno tradiciji, da kaže: „Pa šta?“

  12. Da li će Aerodrom Beograd platiti penale?
    Ovo je već ko zna koji put. Problem sa prtljagom, odleđivanje, nesnalaženje sa putnicima….svi plaćaju aerodromske takse – za šta?
    Putnici, tražite nadoknadu štete!

Ostavite komentar


Društvo

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju 9

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju

Urirnarne infekcije jedan su od čestih razloga zbog kojih se javljamo lekaru, naročito leti. Učestalo mokrenje, bol, peckanje prilikom mokrenja, urin neprijatnog mirisa, mutan ili tamno prebojen, bol u donjem delu stomaka, krv u urinu, povišena temperatura najčešći su znakovi koji prate urinarne infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.