Ministarstvo odbrane gradi zdravstvene ustanove, cena – tajna

Ostavite komentar


  1. Najveća korupcija i izvor prihoda za ekipu je gradjevina u Bg. Bukvalno je reč o najvećoj mafiji u Evropi.

  2. „Osim što joj je svrha upitna“

    Proizvodnja vakcine je za Katarinu UPITNA svrha gradnje fabrike? Može li gore od ovoga?

  3. Pored vec decenijama i u svetu renomiranog Instituta Torlak koji bi sigurno imao mogucnost da uz manje investicije proizvodi i ovu kao i tolike vakcine do sada, gradi se 3 posebne „fabrike“! Ne shvatam svrhu svega ovoga kada je vec svima jasno da se pandemija stisava i da je poslednja Omikron mutacija prakticno bezopasna. U EU niko vise ne govori o boosteru i sl. Rastrosnost!

  4. Upropastili su vojsku, profesionalci napustaju radna mesta, ne zele da rade za bagatelu i pod uzasnim uslovima svakodnevnog mobinga pa su se radikalcine domislile kako da nam maltretiraju decu ako ne godinu dana a ono bar 3 meseca. E nece da moze supljoglavci.

  5. @Posmatrač
    Normalno da je upitna. Ta odluka nije razborito doneta niti promisljeno o njenoj potrebi i korisnosti. To je vrhovnih samostalno odlucio pa ce samostalno kad tad i da plati stetu. Samo polako doci ce i to na dnevni red pored mnogobrojnih drugih brljtina i koruptivnih radnji vrhovnika.

  6. Kada se podizu krediti, a cena je uvek tajna, zakljucak je vrlo jasan.

  7. Neću da ulazim u bezbrojne detalje . podataka u ovom članku.
    Meni je sasvim jasno da je vrh vlasti , ove jadne Srbije opet upao u nove kandze korupcije ?!!!!
    Dakl e i nadlje je ista šema pljačkanja umornog, poniženog naroda ,građana ove države .d a se obartim OPOZICIJI ,, dali čita štampu, ili je drugim putevima već bila obaveštena o ovoj novoj korupciji …nastaviće se ….
    JESNO PITANJE …da li ta OPOZICIJA IMA NAMERU DA S E OGLASI U IM E NAS GRAĐANA , kojoj smo dali svoje poverenje da bude korektor kriminala , korupcije i laži vlasti u SRBIJI ????

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.