Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije na 67. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga 1foto Miroslav Dragojević Danas

Na 67. Međunarodnom sajmu knjiga predstaviće se Medija centar „Odbrana“ Uprave za odnose sa javnošću ministarstva odbrane i tako nastaviti tradiciju predstavljanja svojih izdanja, saopštili su iz tog ministarstva.

Dodali su da je vojni izdavač za ljubitelje pisane reči pripremio bogat i tematski raznovrsan izdavački program koji će predstaviti na tradicionalno veoma posećenim promocijama na kojima će gostovati brojni autori.

„U znaku slogana „Reč je slobodna“, kojim je predstavljena Republika Kuba, kao počasni gost sajamske manifestacije, posetioci štanda ministarstva odbrane i Vojske Srbije, smeštenog u Hali 1, imaće priliku da, osim stručno profilisane literature iz oblasti vojne tehnike i udžbenika za potrebe Univerziteta odbrane, pronađu i veliki broj knjiga namenjenih široj čitalačkoj publici“, istakli su iz ovog ministarstva u saopštenju.

Naglasili su i da će o 22 nova izdanja iz različitih edicija, koje obuhvataju istoriju, geopolitiku, vojnu tehniku i publicistiku, osim predstavnika izdavača, govoriti i autori i recenzenti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari