Ministarstvo odbrane: Ministarstvo je visoko likvidno

Ostavite komentar


  1. ‘Oće centrala da pogreši jednom, ali 400 puta..!?
    Pogubila se ova nazadnjačka amorfna masa, skroz.
    Bliži se kraj.
    Dobro je!

  2. Da je stanje u finansijama vojnim na zavidnom nivou, govore i podaTci o stambenoj opskbljenosti „vojnih lica“.
    – text preuzet iz kanadskog žurnala – „tetkin dnevnik“

  3. Ja kao laik bih rekao da se SMS poruka generise automatski iz elektronskog naloga za uplatu. Po vasem ispada da to neko rucno unosi i da je napravio 400 istu gresku. U svakom slucaju ste neuverljivi…

  4. Koliko sam ja razumeo ovu spodobu od čoveka, račun ministarstva zvrji prazan, pa kad treba da isplate novac po nekoj tužbi, što nije uopšte neuobičajeno, sud im blokira račun dok ne isplate tužbu? Pa jesi li ti normalan?

  5. „Visoko likvidno“ – je l’ to ekonomski izraz? A je l’ i solventno, ministre?

  6. Ovo vam je uvaženi publikume najočitiji primer kako izgleda kada se „pile uplete u kučinu“. Nacrtanije ne može biti. I što se više bori da se raspetlja ono se još više upetljava. Naravoučenije ministru: bolje je da niste ništa objašnjavali i demantovali jer ovako ste ispali smešni, a to nije dobro za lični ugled, dostojanstvo,…………..apropo odgovornoj funkciji.

Ostavite komentar


Društvo

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije 8

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije

Vlada Srbije usvojila je danas Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije za period 2024-2028. godine kojom su, kao rizične, obuhvaćene oblasti policije, zdravstva, obrazovanja, lokalne samouprave, građevinarstva, finansiranja političkih aktivnosti, poreza i carina, javnih nabavki, privatizaije i javnih preduzeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.