Ministarstvo odbrane: Praunuk vojvode Putnika podržao vraćanje obaveznog vojnog roka

Ostavite komentar


  1. Penzioner koji jos od 1964-e godine ne zivi u Srbiji podrzao vracanje vojnog roka u srbiji? Jel ovo neki vic? Zaista je nebitno sto je on praunuk vojvode Putnika, jer to nije isto sto i sam vojvoda Putnik licno. On da je ziv danas, mozda se i ne bi slozio sa praunukom.

  2. U pravu si. Živi u Nemačkoj 57 godina a našao da predlaže uvođenje vojnog roka u Srbiji. Pitanje je da li je on služio vojni rok ili je pobegao u Nemačku da ga nebi služio. Da je patriota živeo bi u Srbiji a ne u Nemačkoj.

  3. Svaka čast vojvodi Putniku ali kakve stručne kvalifikacije ima praunuk da bi njegovo mišljenje o služenju vojnog roka bilo ovako medijski ispraćeno? Mada, pošto je praunuk verovatno služio vojsku, kvalifikovaniji je od Vulina!

  4. Сачекајмо чукунунука, да чујемо шта он има да каже…

  5. Većina stanovnika u Srbiji ne podržava uvodjenje vojnok roka.
    *praunuk srpskog vojvode iz prvog svetskog rata je izneo kako je to dobra ideja*
    Ministarstvo odbrane: toeto više nam ne treba

  6. Da bi neko otišao na odsluženje vojnog roka mora da bude,,normalan,,.Normalnom nije do puške,to što je neko nečiji unuk manje je važno,za tako problematičnu oblast on je nestručan 100%.Da li iko u ovoj državi može da shvati da je 100 podoficira sa završenom vojnom školom jače od 1500 vojnika ročnog sastava u svakom pogledu.O ceni,stručnosti,vaspitanju……podoficire biraš u vojsku se javi ko mora.Kada nedaj Bože nastrada neko to je njegova prirodna sredina.Jedno je oblikovati nekog od 14-15 godina do 18-19godine o motivaciji kao osnovnog pokretača svakog ljudskog bića izlišno je pričati.To što vojsci treba fizička radna snaga može da se reši na milion načina na mnogo manje novca.Ali očekivati da Sava Centar i Tetka iz Kanade reše bezbednosnu situaciju Srbije svojim prisustvom na zakletvama pred tv kamerama u društvu ikebane od generala.

  7. Многи коментаришу ову тему, аколико их јеслужиловојску, односно, колико их је спремно да то уради без заклањаеа иза приговора савести и других изговора малих секаперси?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.