Ministarstvo odbrane Srbije: Redovna zamena pripadnika Vojske u mirovnoj misiji UN u Libanu

Ostavite komentar


  1. Pa da , ali tamo idu samo oni koji imaju mucke , neko po 5 puta a neko nikada . Kada se uzme da za 6 meseci uzmu oko 13 000 dobra parica za nikakav posao . Neki su radili i padali hedoniku pa zbog dobrih veza opet radili hedoniku da bi prosli , a neki prodju sve iz prve al nemaju mucke pa ne odu .Zalosna Vojsko i Srbijo !

Ostavite komentar


Društvo

Raskrikavanje: Informer u tekstu o usevima oko istražne bušotine Rio Tinta prikazao zelenilo oko probnog rudnika u Švedskoj 10

Raskrikavanje: Informer u tekstu o usevima oko istražne bušotine Rio Tinta prikazao zelenilo oko probnog rudnika u Švedskoj

U današnjem štampanom izdanju tabloida Informer objavljen je demanti kompanije Rio Tinto, koja odbacuje optužbe da ne vodi računa o svojim bušotinama i sada već zagađuje okolinu u Srbiji. U tekstu je prikazana fotografija iz ptičje perspektive koja prikazuje iskopinu okruženu nepreglednim zelenim horizontom. U takvom kontekstu, fotografija deluje prilično manipulativno, s obzirom na to da je na njoj zapravo lokacija probnog rudnika grafita „Vittangi Graphite Project”, koji pripada kompaniji Talga, piše Raskrikavanje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.