Ministarstvo odbrane: Vojni sindikat Srbije pokušava da uruši ugled Vojske Srbije

Ostavite komentar


  1. Glupost,kakav to ugled da uruše?????
    Smeta vam istina i činjenično stanje o vojsci,pa sad sindikat vam kriv.
    Kriv je tiranin i njegovi……

  2. Vi niti brinete o vojsci,niti o bezbednosti drzave.Vi ste dekor diktatoru.Jednom recju bagra.Mislim na ministarstvo.

  3. Ma neeee!
    Oni pokusavaju da dopru do NEsvesti
    vuc(ev)icevog MO(zga).

  4. sve ste unistili kao sto je ds unistila vojsku i rasprodala sve sto je moglo kao i isplata ratnim rezervistima u jeb.beogradu i Novom sadu a u jablanickom okrugu koji je bio 99 god.skoro bez muskog roda ste pokrali i sad ljudima saljete pozive da vas nije sramota

  5. Ja ne znam zašto ovako istupaju, svi smo formiranje sindikata docekali kao pozitivan pomak, uclanili se, ali postoje nacini da se stvari u MO i VS rešavaju. A ovo nije taj. Ja dajem i svoje vreme i zdravlje za svoju državu i vojsku, ali ne pristajem da budem deo necijih ambicija da se bavi politikom i dobija jeftine poene na mojoj grbaci. Predsednika VSS nije mnogo briga, on nije više u VS, sad saopštava šta mu padne na pamet, a ne razmišlja kako to utiče na nas koji smo još u sistemu. Ja sam poznavao dosta ljudi koji su izgubili i živote i zdravlje na zadacima i u sukobima, nažalost to ide uz naš poziv. Ali ne pristajem da to neko zloupotrebljava i govori u moje ime!

  6. Војска Србије чува мир и суверенитет наше земље! Јака војска је фактор одвраћања за непријатеље, којих никада није мањкало, када је Србија у питању!

  7. Ти Припаднике, кад се систем буде огрешио о тебе, тада ћеш бити силан. Дотад ћеш бити класични поданик. Недао Бог да се огреши о тебе као према Стојковићу, човеку који је све дао за ВС. Срам те било

  8. Mnogo ima bahatosti i problema u VS i MO ,i bilo bi dobro formirsti Komisiju koja bi proverila razne nesrece,malverzacije i propuste MO i VS,npr.pad helikoptera,odmos prema porodicama poginulih boraca devedesetih,stanjem u Krusiku,Milanu Blagojevicu,Zastavi itd.Na providan nacin izbegavate istinu,a posebno sto ste osterili penzionere ukidanjem SOVO a i ukidanjem oruzanih jedinica i bagatelnom rasprodajom imovine.Pitam konkretno,kada ce se u Uzicu predsti vojsci 100 stanova za poklonjenu imovinu.

  9. Ma komanda ruuši ugled vojske. Pretvorila je vojsku u parade jedinice, a odbranu države prepustili gejevcima i psihijatri.

  10. Ugled…sta to bese.Posaljemo vam sinove u Gardu,da bi ih neko posmrtno proglasavao gejevima,posaljemo pilote na zadatak da bi ih polupani keramicar proglasio pijancima,ostanemo bez municije da bi otac ministra imao cime trgovati…

  11. @ Maja
    Ајде боту на ваше сајтове и новине а не да овде понављаш као папагај што ти кажу.

  12. Sto se plašite istine gospodo?
    Pogledajte samo brojno stanje.Pa ima li vece izdaje od toga???

  13. E moja Majo, botino, nemaš ti veze s ovim.Znas li da smo desetkovani?????

  14. Intetesantno je da oni imaju „puno poverenje u pravosudni sistem zemlje“ kada ga niko normalan u zemlji nema?

  15. Kod mene sindikalac sakupljao novac za članarinu i na kraju zbrisao za Nemačku.

  16. Podržavam sindikat, ne podržavam ministarstvo odbrane, svi znaju zašto !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.