Ministarstvo osudilo naslovne strane tabloida, očekuje brzu reakciju tužilaštva

Ostavite komentar


  1. i da neće možda da ih zabrane ? da ostane faraon bez svojih najvernijih janjičara, u to teško da će i deca poverovati.

    1. Lecemerno saopstenje jer su tabloidi vlasnistvo i u sluzbi vucicevog rezima bas kao sto je i ministarstvo.

  2. Bitno je da su povukli granicu… Koliko nisko su je spustili je već druga priča. Da su, na primer, reagovali na svakodnevne sablažnjive vesti iz rijalitija koje obiluju nasiljem, prostaklukom i zanemarivanjem osnovnih normi morala i odustvom bilo kakvog tabua, da su tada reagovali, možda do ovakvih naslova ne bi ni dolazilo…

  3. Tabloidi su takvi kakvi su sve dok pišu hvalospeve Vučiću. Tu nema pomoći dok je on na vlasti. Za mene je pravo pitanje ko im je dao informacije iz istrage u toku. Neki novi šešeljoradikalski „Laufer“?

    1. Kada ne bi imali „laufera, ne bi objavljivali tajne vesti. Tabloidi, kao da su u direktnoj vezi sa Vladom, Sudstvom,raznim institucijama pa i Tužilaštvom. Najbitnije je pronaći tog insajdera i najoštrije ga kazniti. Bojim se da do toga neće da dođe, doći će naredba STOP!

      1. NEZNATE KO SU TABLOIDI!?
        Tabloidi nikad ne kritikuju vlast već njihove neistomišljenike…
        Oni su lako prepoznatljivi i na njih ne treba obraćati pažnju…
        P.Sajdžo 2020.

  4. „Kasno“ ministarstvo sns kulture i sns informisanja „na Kosovo stize!“.

  5. Da reaguje tužilaštvo, a podaci i izjave iz istrage cure iz tužilaštva?
    Saslušanju prisustvuje 5-6 ljudi, nije baš teško utvrditi ko sve to dostavlja tabloidima.

  6. Dobro je da je danas četvrtak kada „Nedeljnik“ ne objavljujete brifing koji sadrži i naslovne strane tabloida tako da nisam imao priliku ni slučajno da vidim njihove bezobzirne naslovne strane, koje jedino tamo, nažalost, imam priliku da vidim.

  7. Ne znam kako Vučićević može da ide podignute glave i gleda ljudima u oči.

    1. Kakva drzava takvo i sudstvo. A samim tim i novinarstvo. U normalnim drzavama se niti prikazuje slika maloletnika niti ime i prezime. A ovde je sud dozvolio prisustvo podobnim lesinarima koji sebe nazivaju novinarima a jednostavno nemaju ni obraza ni ljudskosti. O njima ne treba ni pricati i trositi reci i vreme.

  8. zanamljiva konstatacija
    današnji mediji dotakli dno????????
    znači do sada su bili dobri i visoki
    tj iznad dna novinarstva???
    bacamo peglu od ovakvog ministarstva!

  9. Laprdanje… Mere protiv Vučićevih tabloida. Informacija za zaluđivanje naroda.

    1. Stevane takve kao ti je nemoguće zaluditi jer ste već uveliko zaluđeni ili kako reče Mića Megatrend omađijani od strane AV-a i njegovih tabloida.

  10. OSUDA KOJA TO NIJE

    Ministarstvo, odnosno minister, se prave blentavi, kobajagi osuđuju pisanja tabloidao tome šta je oteta maloletnica preživela sa Berberinom. Zašto kobajagi? Zato što su ti tabloidi pod zaštitom AVAVA i pišu ono što je u njegovom interesu. Nazovi „osuda“ je iz tih razloga uopštene, jer se NE NAVODI KOJI SU TO TABLOIDI. Osuđujem lopove, ali ne kažem ko su oni. Osuda pisanja je pala, ali se ne zna ko je osuđen zbog tog pisanja, tako su tabloidi na broju i vučići i ministar siti.

  11. Ni Danas danas nije zaostajao previše za ostalim tabloidima sa svojom naslovnicom.. vrlo tendeciozno i bar meni žalosno, od mog omiljenog dnevnika

  12. Zar ne postoji advokatski tim koji bi za lep procenat zastupao porodicu i tuzio ove tabloide? Uzeti im milionske odstete. Kad tad mora se poceti sa ovom praksom.

    1. Pa kad institucije u Srbiji pocnu nesto da znace a to je da rade svoj posao nezavisno. Eto tad! Znaci nikad posto na protest 1od5 M svake subote sve manje ljudi umesto sve vise.

  13. „Ovo je tačka u kojoj društvo mora da bude jedinstveno i solidarno u osudi ovih medijskih zlodela, jer će u suprotnom preći u predcivilizacijsko stanje etičke otupelosti i nemorala“… Tabloidi a i neke televizije sa nacionalnom frekvencijom odavno su presli tu tacku…blago vama.

  14. REVIZIJA PA KAZNA
    Ako ostane Vučić na vlasti, iz Srbije će otići svi koji nešto vrede. Ostaće samo lopovi, penzioneri, robovi, najniži standard i niko više. A Srbija je doživela takav sinovrat koji se ne pamti u njenoj istoriji. Ona je izdata, opljčkana i rasprodata. I stiglo je vreme kada počinioci ovog zla moraju sesti na optuženičku klupu i odgobarati za ovo zlo. Ko je to? To su počinioci ovog zla i njihovi pomagači. Nema dileme da su sva ova zla za najstrožiju kaznu. Verujem da se Vučić (taj jedini pošten čovek) sa ovim složiti…
    A ja tražim, samo ako lažem, da me odmah ubiju ili obese na Terazijama a.. .
    P.Sajdžo 2020.

  15. Sramota velika da se ovako javno piše i detetu a pita li se neko ko iz tuzilaštva daje novinarima sve detalje iskaza?? Da li to što je za tizilaštvo i sudjenje treba da znaju novinari i plasiraju javnost da li bi to sve pisali da je njihovo dete upitanju sram da ih bude!!!!!!

  16. Davno su dotakli dno i davno ih je trebalo zabraniti! Takvo nesto sto sebe zove novinama ne treba da postoji. Najgori ljudski otpad.

  17. Aleksandar Vucic: „pa sta?“, „I?“, „ne dam Vucicevica, sta cemo sad?“.

  18. Predsednice imas li komentar?
    Treba pomoci roditeljma i detetu da traze iseljenicku vizu, u bilo kojoj evropskoj zemlji, sto severnije to bolie. Ponesite samo novine, bice dovoljno.

  19. Bagru treba oduvati, maksimalnim odstetama, a poslije toga krivicno goniti dok im se trag ne zatre. Ne mogu da nadjem dovoljno pogrdnu rijec, kojom bi ih opisao. Mozda samo jedna, SLJAM.

  20. To vlast radi tako sto se nadju batinasi koji su napravili neko kriminalno delo pa im se kaze idite isprebijajte ovog bice vam oprostena kazna. Oni izmlate coveka i odmah ih posle toga uhapse. Novinari pisu kao uspeh policije odmah uhvatila pocinioce. I ovi u EU zadovoljni i javnost. A onda sutradan puste batinase na slobodu, novinari o tome nesmeju da pisu ili se prave da neznaju. A batinasima rejting se digao, narod bezi od njih jer znaju ko su i cekaju novu naredbu koga da batinaju. Dokaz za sve ovo je kada ubiju nekog krimosa onda se objavi kao poznat policiji imao 20 krivicnih dela a nijedan dan u zatvoru niti ste igde mogli procitati u novinama da su pisali kada su izvrsavali tih 20 dela. Prica o informeru i telegrafu je ista, isti scenario, dobili su zadatak da pisu, da dignu rejting policiji, sprega suda i novinara. I ko da tuzi informer kada direktno od suda dobijaju zapisnike, dosijee, presude

  21. Bravo za Ministarstvo kulture koje svi guse ! Kada je progovorilo protiv rijaliti programa, vrh vlasti ga je ucutkao ! Konacno se vide rezultati rada bez kontrole i ja pozdravljam pocetak ispravljanja haosa u ovoj oblasti, dakle mediji su uzasni !

  22. interesantno je zasto su osudili kad je do sada bilo milijardu natpisa za osudu a oni cutali. bagra jedna kanalizaciona

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.