Ministarstvo podnelo krivičnu prijavu protiv 14 osoba zbog nesreće u rudniku „Soko“

Ostavite komentar


  1. Cudi me ova pamet ministarke posle gomile nesreca i havarija moralno je da ona da primer.

  2. Imali krivaca medju drzavnim sluzbenicima koji su trebali da vrse nadzor i inspekciju pre nesrece. A ne da sede u udobnim kabinetima i prodaju maglu.

  3. Samo da se zna. Ta Jovanka Atancković, kao i većina službenika u Ministarstvu energetike, je stigla sa aerodroma preko Ministarstva građevinarstva. Dovukla ih Zorana kao „podobne“. Ona i oni nemaju blage veze sa strukom i tu su samo da prave cirkus. Pogledajte samo sajt MRE. To je Zoranin Facebook profil. Sramota.

  4. Само кад ресорно министарство није криво за услове рада

  5. Stidi se g. Ministarko i pidnesi ostavku, bar iz moralnih razloga / ako se secas sta bese moral/.Sve prekrsioce, pocev od vlasnika pecenjare itd. cuvas pod skutima. Doduse, mozda to radis po naredjenju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.