Ministarstvo prosvete uputilo smernice školama za izvođenje fakultativnog predmeta Osnove odbrane Republike Srbije

Ostavite komentar


  1. Samo vi branite vasu republiku i glumite jugoslaviju. Ziveo kralj, zivela Srbija!

  2. Kakav bre patriotizam, sta nam je doneo. Ostali smo zadnja rupa na svirali dok ovi okupirani Cesi, Danci, Belgijanci zive deset puta bolje od nas

  3. ,,Морамо да подигнемо углед наставника“… Видим како само Вам је смер погрешан.

  4. Apelujem da se održi popis gde će biti samo dva pitanja,
    1.Sarma
    2.kikiriki.
    Koliko god ja sada nebulozno izgledala, po meni je takvo stanje kod nas. Te hoće vojsku pa neće vojsku, te sve imaju šta vojsci treba, pa nemaju. U školu krećemo da ne učimo, pa da učimp….
    Kod Srba se to kaže „imaj onu stvar i preseci, ni po babu ni po stričevima“. Ovako se samo držimo loše matematike.

  5. U nastavnom programu na minimum svedena patriotska (rodoljubiva) poezija, a sada se smatra da se podizanje nacionalne svesti i patriotizma može postići za četiri časa odeljenjskog starešine. Ko i zašto vodi obrazovanje naše dece u sunovrat?

  6. 4 časa sa odeljenjskim starešinom? Glupost. Ako hoće da urade kako treba, neka ponovo uvedu nešto kao što je bilo ono i dsz. Tamo smo naučili više nego posle u vojsci. Naravno sa kvalitetni nastavnikom. A i dobro smo se zabavljali i muško i žensko. Ovo ne vodi ničemu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.