Ministarstvo prosvete: Sve spremno za početak školske godine, iz EU traže naš model

Ostavite komentar


  1. Glavni problem u Srbiji je laganje na svim nivoima. Ovde vlada jedna opšta laž i zbog toga ne možemo da se pomerimo iz ovog stanja u kojem se nalazimo nekoliko decenija.

  2. Rezultati modela videce se u septembru kada bukne korona.Koliko se roditelja bese izjasnilo za onlajn nastavu.Panje od pet pisto.Smesno

    1. Bezočna laž da je sve spremno i pod konac za početak školske godine. Samo prividno bezbedni uslovi o kojima govorimo na većima ne mogu zaustaviti širenje virusa. Na žalost, kada neko oboli ili, da zlo ne čuje, bude većih posledica pitaće se ministarstvo za objašnjenje odobrenja početka redovne nastave. Traži se umirenje javnog mnjenja, politički poeni, a po ceni čega? Ljudskih života?

  3. EU trazi nas model pa bolji vic skoro nisam cula.inace moje celo odeljenje se izjasnilo za online a znam i za vecinu ostalih ko koga tu laze.Sve ce se raspasti al u roku 3 nedelje pogledajte samo sta se u Nemackoj desava.Zravlje i zivot pa sve ostalo ispod toga

    1. A ne razumem šta vi sada hoćete?! Pootvarali su noćne klubove, splavove, pabove, rade bazeni,rade vrtići….. Deca se i tako okupljaju i jedno drugima na glavama vise! Znači jedino su rizične škole!!!! Da otupave ove i tako izgubljene generacije skrozna na skroz. Sve je odavno počelo sa radom, vi ne radite od januara meseca i šta još vam nije dosta…. Korona jeste i biće i nažalost mi ćemo morati da naučimo da živimo sa njom. Zato dragi prosvetari malko ste ga sada preterali….

      1. Moja direktorka i moje kolege nisu razumele sve i nije nam sve jasno. 4 kvadratna metra po učeniku nemamo ni u jednoj učionici, a u 6 smena ne možemo da radimo. Dakle, kombinovano je nemoguće u startu. Onlajn nije dobro rešenje, tu se svi slažemo. Koje loše rešenje da primenimo? Ne bežimo mi od rada, radićemo ovako ili onako, ali ministar nas je okupirao glupostima i obavezao na njih. I nas, i decu i roditelje. Ako nešto ne može, ne treba se pretvarati da može.

  4. Profesor srpskog

    Danas u školi 2 sata razgovarasmo koji model nastave će biti za koji uzrast, grupu, smenu…
    Sada između sebe proveravamo da li smo dobro razumeli jer je plan prilično sulud, a pravljenje rasporeda nemoguće.
    Čekam ponedeljak da vidim šta će primeniti tokom vikenda…

  5. Profesor srpskog

    Danas u školi 2 sata razgovarasmo koji model nastave će biti za koji uzrast, grupu, smenu…
    Sada između sebe proveravamo da li smo dobro razumeli jer je plan prilično sulud, a pravljenje rasporeda nemoguće.
    Čekam ponedeljak da vidim šta će promeniti tokom vikenda…

  6. Mozdaje resenje da se ukine obrazovni sistem,navuku odmah robovske brnjice deci,i ubace na trake u pogone fabrika,posto jedino za to im ljudi i trebaju u buduce.

  7. model po Kome mi radimo je po predlogu „SZO“ tako ce raditi , rumuni, makedonci , tzv kosovo, albanija(za njih sam video u medijima) verovatno i mnogi drugi umesto kojih razmislja neko tamo.
    Al kao sto rece jedan komentar, kod nas je laz nesto normalno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.