Ministarstvo šalje inspekciju posle pisanja Danasa o kažnjavanju nastavnice

Ostavite komentar


  1. Postovani Danas,
    Nadam se da citate komentare, jer ovo je jako bitna informacija. U Smederevskoj Palanci, uciteljica u osnovnoj skoli(necu da je imenujem, da ne bi izgubila posao), je pozitivna na koronu i zena je to prijavila. Da li znate sta joj je receno? Da nastavi da dolazi I drzi casove sa maskom!!
    Veliki pozdrav

  2. O, kako nam je Ministarstvo postalo agilno pod novim ministrom! Evo, već danas sastavljam i šaljem spisak svih nepravilnosti koje se u prethodna dva i po meseca nižu u školi i kojoj radim, pa da mogu konačno da se opustim… Ako već nisam zaražena covid-om u najbezbednijoj sredini…

  3. Podrska za koleginicu i svako dobro zelim zajedno cemo se izboroti a direktorki nista lepo upisana kao nemoralna i neeticki, bruka i sram Vas bilo direktorka, pa ako hocete realno vi bi trebalo da budete kaznjeni, sva pravna sredstva su ptvorena protiv Vas od kaznjene nastavnice

  4. … po „udaljenim“ krajevima Srbije vladaju lokalne kabadahije kao pre 150 godina Turci i poturice, još je mnogo ovakvih slučajeva ali zbog straha se ćuti i to prolazi vekovima!

  5. Ne znam koji sindikat se pominje u tekstu . Pa sindikati po skolama su pod direktnom kontrolom direktora . Direktori i postavljaju predsednike sindikata . Izbori u sindikatima se i ne odrzavaju .

  6. I mene je direktor kaznio odbijanjem 10% od plate 3 meseca zbog nastave na daljinu zbog pritužbe jednog roditelja.Obavestila sam USPRS. Niko mi nije pomogao.41 godinu predajem matematiku u osnovnoj školi.

Ostavite komentar


Društvo

Policiji niste dužni da date svoj mobilni: Koja su prava građana prilikom hapšenja, a koja uglavnom ne znaju? 10

Policiji niste dužni da date svoj mobilni: Koja su prava građana prilikom hapšenja, a koja uglavnom ne znaju?

Svaka osoba koja se suoči sa hapšenjem u Srbiji ima svoja prava ali i obaveze. Ova prava su propisana Zakonom o krivičnom postupku, ali u praksi, njihovo sprovođenje može biti drugačije, kao što je i bio slučaj sa brojnim uhapšenim aktivistima nakon brojnih protesta protiv iskopavanja litijuma. Sa druge strane, uhapšeni građani često i ne znaju koja su njihova prava, a jedno od njih je i da ne moraju da daju svoj telefon bez naloga suda, ili da nisu dužni da otkrivaju šifre svojih uređaja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.