Ministarstvo traži da se otkriju odgovorni za napad na radnicu Centra za socijalni rad u Rakovici

Ostavite komentar


  1. Napadnuta radnica za socijalni rad! I to vam je vest! Ne pitate se zašto. A kad isto to socijalno u sprezi sa ljudima iz vlade prodaje decu po belom svetu,to nije vest! O tome ne pišete! Sramota! Postadoše i vi režimima štampa! Nažalost! Bas se razočaran i u vas!!!!!!

  2. Malopre sam gledala prilog iz jutarnjeg programa Prve, iz juna 2021. u kom je majka maloletne devojčice iznela detalje oduzimanja njene ćerke od nje. Traume iz tog doba su neizbrisive. Pitam se šta je bio epilog te priče (i ko zna sve kojih priča) u kojima je postupanje zaposlenih u ovom centru odlučivalo o nečijim životima… Ljudi se guraju na granice očaja, sa tih granica sve je drugačije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.