Ministarstvo: Upotrebna dozvola za kulu u „Beogradu na vodi“ po zakonu

Reagovanje povodom teksta "Do upotrebne dozvole za kulu za samo par sati" (Danas, 16. jul)

Ostavite komentar


  1. E, moji, kad već niste tuđi, potpredsednici Vlade – nije negativno što je to završeno brže od zakonskog roka, već što sve ostalo probije sve zakonske i ljudske norme, granice i rokove.

  2. Ako je sa svim objektima ovako uskoro ne bi trebali da imamo problema sa izvršiteljima koji sve koriste da naude građanima.

  3. Duhoviti ovi iz Mihajlovickinog ministarstva. A Zlatiborskoj gondoli, evo ga izdaju li izdaju dozvole vec cetvrtu godinu i nikako da izdaju… Znaju oni bolje od Zlatiboraca sta Zlatiborcima treba a sta ne treba.

  4. Građevinska mafija podržana od Ministarstva pravi život nepodnopšljvim za mnoge vlasnike stanova u Mirijevu! Gledam kako u svakoj nekada njivi ili bašti dižu po nekoliko zgrada u obliku nekadašnjih vojnih kasarni. Kao što su sve druge zgrade i kuće bez ikakvog urbanistikog plana i arhitektonskih pravila. Do takvih zgrada se prilazi nekadašnjim seoskim sokacima, a rastojanje između zgrada su nekadašnje međe između njiva. Znači, rastojanje između zgrada ne veće od pola do jednoj metra. Jedan takav sokak nosi ime čuvenog etnologa Sime Trojanovića. Kroz takav sokak mogla su nekada da prolaze samo jedna zaprežna kola, pritom pešak bi morao da se sklanja u žbunje de ne bude povređen. Sada tim sokakom prolaze mnoga vozila, čak i kamioni, a još nisam čuo da je neki pešak povređen ili da je poginuo! Čudo jedno! Tim sokakom se dolazi da bloka novih zgrada koje se vode na ulicu koja nosi ime akademika Dragoslava Srejovića. A nisu u toj ulici! Rastojanje između zgrada koje se vode u naselje Karabruma, iz vremena kada smo imali državu, i novopodignutih zgrada po nalogu Mafije, je oko 30 m. A već tri dana neki mafijaš, padržan od Ministarstva, platio mašine da pripermaju teren da se na tom potesu podignu zgrade! I ove zgrade zidane za vreme dok Mafija vlada nemaju niti parknig prostore! Jer su investitorima, potplaćivanjem u Ministarstvu, omogućili da izvrše prenamenu podrumskih prostorija koje po pravilma EU mogu biti samo garaže. Sada su to stanovi, a drugog prostora za parkinze nema! Kod nekih zgrada parkiruju vozila tik do prozora stanara koji moraju da se bude kada vlasnici motornih vozila kreću na posao!

  5. Neki ljudi samo traze razlog da kompromituju projekat Beograda na vodi. Ti isti ne mogu da podnesu uspeh koji ovaj projekat donosi Beogradu.

Ostavite komentar


Društvo

Kolika je cena francuskih Rafala za Srbiju? 10

Kolika je cena francuskih Rafala za Srbiju?

Prva evropska država izvan NATO saveza i deveta u svetu koja će imati francuske borbene avione Rafal. Biće to Srbija kada se realizuje ugovor potpisan tokom nedavne posete francuskog predsednika Emanuela Makrona Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.