Ministarstvo za rad piše novi zakon o borcima i žrtvama rata?

Povodom Nacrta zakona o pravima boraca, vojnih invalida, civilnih invalida rata i članova njihovih porodica, koji se negde "izgubio"

Ostavite komentar


  1. Ovog tetrebolikog ministra treba hitno smeniti. Umesto da hitno vrati otete penzije, koje je zadužen da čuva i zakonito doznačava onima koji su ih zakonito stekli, on se svađa sa Zoranah oko toga ko će imati polya minuta više na televiziji.

  2. Kojeg li apsurada " koji su dali doprinos u očuvanju naše zemlje", da podsjetim ministra je li se to" očuvanje" ogledalo kolonama tenkova i vojnika koji su užurbano kretali u napad na Hrvatsku ili u stotinama tisuća vojnika iz srbije koji su divljali po Hrvatskoj, pa oni bi zajedno sa onima koji su ih slali trebali svoja" prava i privilegije" dobiti u zatvorima, pitam se kada će vas stići teška riječ katarza, mislim nikada i danas je predsjednik Srbije čovjek koji je urlao u Glini (Hrvatskoj/ da nikada neće biti hrvatska, ministre dozovi se pameti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.