Miodrag Kostić: Ukrajinski tast

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Napadate „poštenog“ Vučina,što mu je „tetka“ dala novac za stan! Kostić je preko kuma pok. Đinđića za samo 3 evra „kupio“ 3 (tri) šećerane!!! Posle je zbog muljanja sa šećerom Srbija 6 meseci bila pod sankcijama i nikom ništa! Užas!

  2. Crnogorci su jakooo sposobni .
    Mi ostali smo glupi i možemo da im budemo samo jeftina potrošna “roba”.
    Ja mu se divim!
    Moja plata je bila bedna penzija još bednija sa tehničkim fakultetom . On je druga dimenzija .Svaka čast !

  3. Crnogorci nisu kao Srbi.Povezani su kao pupčane vrpce.Jedni drugima pomažu.Dovoljna mu je bila injekcija od tri šećerane,a onda pametna ulaganja po preporuci prijatelja.

  4. Al’ se nekad dobro kralo…A i danas nije loše, mislim za krađu…

  5. Nije mu pokojni Djindjic dao 3 secerane za 10 eura nego vd premijera Zivkovic. Zivkovic je kasnije svoje vinograde zasadio na zemlji Agrounije u vlasnistvu Kostica i naknadno ih prodao Kosticu za 20+ miliona eura.
    Doduse Kostic je bio intimus sa Djindjicem i razmahao se kad je on dosao na vlast, bio je jedan od cuvenih nosaca kovcega na sahrani ( medju njima i dva druga tajkuna, Beko i Krmivo Markovic).

  6. Zato poljoprivrednici u Srbiji trpe i malo zarađuju jer zamisli Kostićeve firme izvoze četvrtinu svega izvezenog iz Srbije u poljoprivredi.eto ko drži monopol a zna se sa kim sarađuje i ne dira ga niko.Eh Srbijo moja

  7. Dzaba sve kad je covek sada invalid. Preziveo tezak udar,i sad a oporavak tesko ide…

  8. I moj otac i mater su imali nekoliko hiljada metara kvadratnih u okolini Loznice, odakle su rodom, MOJI SU SRBIJANCI, , koju smo davali u zakup, a kuču tamo izbeglicama na besplatno koriščenje, blizu 5 godina, dok je nismo 2004 prodali i uložili u ovu u Novom Sadu. Ja sam rodjena u Novom Sadu, imam kvalitetno srednje obrazovanje, GIMNAZIJE U SREMSKIM KARLOVCIMA. VENČANI KUMOVI POREKLOM IZ SRBIJE, SU MI NEKOLIKO GODINA NA POKLON, KAO I MNOGIMA, SLALI DA NISAM TRAŽILA, SVAKE NEDELJE NAJMANJE 500 EURA, A JA ISPADOH DA IMAM LJUBAVNIKA U KLINIČKOM CENTRU VOJVODINE, SAMO ZBOG TOGA, ZBOG MOJIH NOVACA MIMO POSLA, KOJA NISU NI KRADJOM, NI KRIMINALOM, NI NEMORALOM STEČENA. POKUŠALI SU DA ME PROZOVU BOLESNOM, A IMAM SVE NALAZE DA NISAM, NITI SAM JEDINA K9JA JE BILA NATERANA DA DA OTKAZ, IMATE SVE U NARODNOJ SKUPŠTINI SRBIJE. ZAR NISTE VI KOSTIČU, PODRŽAVALI POLITIČKU PARTIJU G17+ NA ČIJI PREDLOG SU SE BIRALI MINISTRI ZDRAVLJA. KAD SU SAZNALI SAMO KOLIKE SMO NEKRETNINE POSEDOVALI U DOBA MOG ZAPOSLENJA I POSLE, IZMISLILI SU DA JA NJIH NAPADAM, TE ISTE ŠTO SU MENE PROZIVALI NEMORALNOM. JA VAMA NA VAŠEM BOGATSTVU NE ZAVIDIM, NIJE VAMA LAKO, SLOŽENA JE TO ORGANIZACIJA UDRUŽENOG RADA, ZA ŠTA DANAŠNJI TINEJDŽERI NI NE ZNAJU ŠTA JE, MENI JE MOJA IMOVINA OD OCA I MAJKE I KUMOVA SASVIM BILA DOVOLJNA, A DA DOZVOLIM NEKOME DA ME SRAMOTI BEZ OSNOVA, SPUTAVAJUČI MI ONO ŠTO JE USTAVOM DOZVOLJENO I LAŽIMA, NEČU DOZVOLITI NI BOGU. ŠTO NE PITATE ONE U ZDRAVSTVU ŠTO SU ME NATERALI DA ODEM, DA NISU MISLILI DA ČU NJIMA PRODATI ZEMLJIŠTE U OKOLINI LOZNICE ZBOG LITIJUMA, KAKO SU SE NADALI, KAD OSTANEM BEZ POSLA. KO GOD DA IM JE TO DOZVOLIO, NE SPAVA MIRNE SAVESTI. A JA NISAM IČIJA SUPRUGA OD NJIH, PA NI RECIMO VAŠA, NITI ĆU BITI, DA ME SRAMOTI LAŽIMA. AKO GREŠIM DA STE VI IMALI I UTICAJ U ZDRAVSTVU IZVINITE. I U NAŠOJ DRŽSVI DEZERT NIJE PUSTINJA, DA BI BAS IKO NATERAO DA ŽIVIMO SAMOTNO KAO U PUSTOŠI.

  9. Ajmo Kostić,Karic,Zeks bratija poreklo prvog miliona.
    Zasto Srbija cuti o perverzijama fam.Mitrovic u Parizu,a deca nam umiru i lecimo ih SMS porukama.
    Zamajava nas Tadic,Ponos I bratija u čije vreme oni postadoše milijarderi.

  10. Ne treba ga napadati.Ipak nije imao sreće u životu.Malo se bolje informišite.

  11. Čovjek je dugi niz godina u ekonomskom smislu, parametar za ulaganja u pravom pravcu.

  12. Nit je njegov problem sto ja „nemam“, nit je moj problem sto on „ima“. Covek ima znanje, bio je na pravom mestu u pravo vreme, stisnuo m…. i napravio dobar potez! Deca skolovana, nastavljaju biznis, gde ces lepse! Zelim mu oporavak !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.