Miroslav Ćiro Blažević: Promoter

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Primeren gest, Blaževiću zbog ono malo Srba u Hrvatskoj, no popločan i najboljim namerama možda ne pruži rezultat, jer je odnos predugo trovan, nastavljeni po završetku sukoba, a trovan je od strane političara, ponajviše ljudi kojima je zanimanje doušništvo, dodvoravanje i koji od ove najniže ljudske osobine znaju da žive. Gadim ih se kao sportista, intelektualac i čovek.
    Političari su likovi koji žele vlast, zbog nje čine svašta, zato čudi da na konto sportista opravdavate političare, bili oni i vaši.
    Lično ne opravdavam političare iz devedesetih, štaviše borio sam se protiv njih od početka, te imam moralno pravo da spočitavam.
    Postojizapis sa Briona, Blaževiću, najcrnji mogući, nikako slobodarski.
    Osećanja su vrela nakon svakog sukoba, no ne mogu da se otmem utisku da su se nakon drugog svetskog rata zaraćene strane izmirile za desetak godina (Francuska i Nemačka, na primer) uprkos 60 miliona žrtava, dok je na ovom prostoru prošlo četvrt veka, žrtava ni blizu onima iz 41-45, pa opet ništa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.