Miroslav Lazanski: U Rusiju s ljubavlju

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. LAŽanjski,čovek koji je svojevremeno moje pristojne komentare na njegove tekstove u Politici zabranio jer su bili kritički a njegov ego to nije mogao da podnese.Čovek koji još nije izašao iz diktatorskog šinjela lepo će se uklopiti u isti takav samo ruski.Želja mu se ostvarila a nama neka je Bog u pomoći.

  2. Novinar sa konstantnim javnim izlivima ljubavi prema ruskoj vojsci i Putinu ne bi trebalo da bude postavljen za ambasadora u Rusiji, jer je jasno da će imati veliku moralnu dilemu čije interese treba da štiti u Moskvi. Recimo može da se desi da Srbija dobije besplatno još 15 preko joj potrebnih MIG-ova, za koje samo treba da plati generalni remont u Rusiji….

  3. Čestitke.
    Vrhunski poznavalac Rusije sa bogatim iskustvom. Odličan izbor.

  4. Sto bi jeremic pisao o lazanskom?
    Lazanski je turbofolk novinarstva i politike i super da ga sklone u rusiju da ne truje nasu omladinu vise

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.